Ste single? Viete vôbec, čo na mužov zaberá?

Ako zapôsobiť na toho, kto sa vám páči? Nesnažte sa priveľmi, buďte sama sebou.

26.05.2015 13:00
láska, vzťah, rande, les Foto:
Chcete ho stoj čo stoj?
debata

Čo na mužov zaberá? Rozhodne nie single „zúfalka“, ktorá ho chce uloviť stoj čo stoj. Hoci ho naozaj chcete, zachovajte si svoju rafinovanosť a nepodsúvajte sa. To sa mužom nepáči. Ľahká korisť poteší na noc či dve, ale nie na dlhodobý vzťah.

Nepreháňajte to so snaživosťou. V mene túžby po vzťahu nepopierajte všetko, čo je vám vlastné v strachu, že sa mu to nebude páčiť. Myslite na to, že hľadáte niekoho, s kým prežijete život. A neustále sa pretvarovať by zrejme nebolo únosné pre vás ani pre neho.

Netrápte sa tým, koľko vzťahov vám už nevyšlo. Skôr myslite na to, ako vám ten „pravý“ vyjde. Šírte okolo seba dobrú náladu a nie nepokoj a zúfastvo z toho, čo vám život prinesie. Nič nie je pre chlapov také príťažlivé ako žena, z ktorej srší život, energia a dobrá nálada.

Máte „svoj“ život? Tak si ho vážte. Netreba ho zahodiť v okamihu, kedy po vás niekto „chňapne“. Nedajte tak mužovi pocit, že ste pripravená zbaviť sa všetkého, čo bolo len v mene lásky. Stále musíte vedieť existovať aj sama so sebou, aby ste boli spokojná vo vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #túžba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...