Dá sa prevychovať zlý milenec?

Hovorí sa, že starého psa novým kúskom nenaučíte, ale aj to, že keď sa chce, všetko sa dá.

23.05.2015 18:15
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak vám niečo v sexe nevyhovuje, zmeňte to.
debata

Pravda o prevýchove v sexe je tak kdesi uprostred. Treba na to dosť lásky, veľa snahy, more trpezlivosti, ale nakoniec sa všetko na dobré obráti.

Muž je tiež len človek

Každý muž má potenciál, minimálne ten genetický, na to, aby bol skvelým milencom. Problém je, že každý chlap má aj dve nohy aj dve ruky a nie každý je futbalová hviezda, alebo tenisová legenda. Tak nejako je to aj s penisom. Niektorí vedia zahrať skutočnú ódu na radosť, iní, len amatérsky vrznú. Horšia správa je, že skôr narazíte na insitného milenca, ako profesionálneho borca. Je však niekoľko tajomstiev, ako prebudiť v mužovi žrebca.

Hovorte o sexe

Hoci mladí často nechcú byť ako ich rodičia, vo svojom partnerstve obvykle kopírujú model, ktorý panoval doma. O sexe sa nehovorí. Prekonať tento mŕtvy bod je prvý predpoklad toho, že v posteli môžete byť spokojná. Povedzte partnerovi, čo máte rada, čo chcete, aby vám urobil. Či ste radšej na rýchlejšie pohyby, alebo máte rada krúženie. Zhoďte rumenec z tváre a zabudnite, že v živote vás postretne také šťastie, aby vám partner v posteli bez slov dokonale porozumel.

Tréningové lekcie

Nie je to žiadna hanba a inteligentný muž to nielen pochopí, ale aj príjme. Pripravte si s partnerom lekcie sexu. To znamená milovanie, kedy pôjdete krok za krokom a budete sa sústreďovať na vylaďovanie potešenia. Hovorte otvorene, čo sa vám páči a čo nie, čo by ste chceli a čo je za hranicou únosnosti. Čím viac lekcií praktického sexu spolu absolvujete, tým menej ich budete potrebovať.

Zabudnite na predsudky

Je úplne zbytočné lamentovať nad niečím, čo nemôžete zmeniť. Veľkosť partnerovho penisu skrátka neovplyvníte. Napriek zaručeným nástrojom na zväčšovanie penisov žiadny nefunguje. Zbavte sa predsudkov, že na veľkosti záleží. Skúšajte spoločne polohy. Na veľký aj malý penis existuje správna poloha, pri ktorej vás dokáže uspokojiť. Z tých tisícok, ktoré sú k dispozícii sa to podobá tak trochu na hľadanie ihly v kope sena, ale treba uznať, že je to predsa len príjemnejšia námaha.

Neuspokojte sa s nekvalitou

Ak vám niečo v sexe nevyhovuje, netreba rezignovať a po pár pokusoch sa vzdať. Ani abecedu ste sa nenaučili zo dňa na deň a rovnako aj posteľné čísla si dajú na čas kým budú dokonalé. Zo skúsenosti až 90% žien potvrdilo, že prvý sex s novým partnerom nebýva nikdy ideálny, no potom to chytia do vlastných rúk a percento nespokojnosti sa môže priblížiť k nule.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #milenec #uspokojivý sex

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...