Pýtate sa: Som zamilovaná? Toto už je to?

Byť zamilovaná je krásny stav, potvrdí každý. Mohol by trvať večne. Všetko sa zdá ružovejšie, budúcnosť s ním nádejnejšia. Je o čom snívať, denne objavovať, že život predsa len má zmysel.

27.05.2015 11:00
debata
Láska... Foto: SHUTTERSTOCK
rande, láska, láska v daždi Láska...

V prvom rade, ak ste single a túžite po vzťahu, otvorte sa svetu. Nestretávajte sa len s jednou kamarátkou alebo nevenčite psa denne s neperspektívnym susedom. Stop. Zle. Potrebujete nové impulzy a to neustále. Okrem toho je tiež vhodné brať všetko, čo sa vám ponúka. A zahodiť predsudky. Odriekaného najväčší krajec – poznáte to úslovie?

Každé trápenie sa raz skončí, ako sa spieva v pesničke a aj vás čaká na konci tunela svetielko. Prichádzajú pocity, v ktorých máte zmätok. Je už toto to zaľúbenie, o ktorom počúvate zo všetkých strán? A vy ste ho nezažili vôbec, je to vaša prvotina, alebo tak dávno, že si na tie pocity už ani nespomínate? Test, ako si overiť, že váš postretlo šťastie a ľúbite, je celkom jednoduchý. Orientujte sa podľa týchto troch bodov.

Kino v hlave

Vo vašej hlave je jedna osoba, na ktorú musíte neustále myslieť. Premieta sa vám v nej ako hlavný hrdina filmu. Veď ním aj momentálne je. (Prajeme, aby to tak dlho bolo a láska bola opätovaná). Je jedno, čo práve robíte, čo sa okolo vás deje a nezávisí to ani od toho, čo práve robíte. O koncentrácii v práci nemožno byť ani reči. Nejako zázračne vám však v tomto období prechádzajú aj vaše pracovné „priesery“.

Potreba zdieľania

Keď ste niečo skutočne úžasné zažili alebo niečo veselé videli, čo vám spríjemnilo deň, chcete mu to okamžite povedať, napísať, odkázať, ukázať! Nenechať si to len pre seba!

Potrebujem ťa. Teraz!

Vo chvíľach, kedy vám nie je ukážkovo a keď „nikoho“ nechcete vidieť, predsa len existuje jedna svetlá výnimka. Je ňou on! Je to tá osoba, od ktorej by ste v takom momente prijali jedno veľké teplé objatie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zamilovanosť #zmysel života #zdieľanie #objatie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...