Otvorený vzťah! Trúfli by ste si?

S čím musia počítať páry, ktoré sa odhodlajú pre otvorený vzťah?

25.05.2015 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ide len o sex! Naozaj?
debata

Vášeň z vášho vzťahu vyprchala, ale láska nie. Obaja si uvedomujete, že sexuálne strádate a nie ste s tým spokojní. Niektoré páry sa rozhodnú pre experiment – otvorený vzťah. Za sexom chodia obaja mimo domu – no citovo zostávajú pri sebe. Trúfli by ste si na niečo podobné?

Pravidlá musia platiť pre oboch rovnaké. Nikto nedostáva žiadne výnimky. Sex mimo domu si užívajú obaja a bez výčitiek. Návraty domov sú bez „vypočúvania“, bez kriku či urazeného trieskania dvermi.

Kam až zájsť? Na čo si dať pozor? Hranica je veľmi tenká. Sex predsa len nie je ako posedenie s cudzím človekom na káve, hoci spočiatku si to možno nahovárate. „Nebudeme na seba žiarliť, je to len sex, lásku máme doma.“ S týmto vyjadrením to však nemusí platiť navždy. Nikde totiž nenájdete záruku, že v posteli sa predsa len čosi medzi dvojicou nestane, čo prekročí hranicu nezáväzného sexu. Príde druhé stretnutie, tretie… a zrazu. Zo sexu sa začne vyvíjať čosi viac.

Aj s tým treba rátať. Dokážete rodiace sa city rázne „stopnúť“ v začiatku, milencovi povedať „končím“ a prísť domov s čistým štítom? Ako je tom váš partner? Má v sebe takúto „stopku“?

Chcete vedieť, čo sa deje medzi vaším partnerom a jeho milenkou? Alebo zvolíte teóriu mlčania? To je takisto otázka, s ktorou si pri otvorenom vzťahu budete musieť poradiť. Zvedavosť strieda žiarlivosť a vy obaja budete musieť nájsť cestu, ktorá by bola pre všetkých zúčastnených schodná. Dokážete to?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #partner #experiment

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...