Za čo vás muž pri orálnom sexe pochváli?

Orálny sex sa dá robiť na náhodu a dá sa k nemu zapracovať pár maličkostí, vďaka ktorým partner bude doslova priasť blahom.

21.05.2015 09:00
sex, vzťah, intmity Foto:
Ústa nie sú jediným nástrojom orálneho sexu.
debata

Je prirodzene na vás, ktorú cestu si zvolíte, ale ak chcete robiť dobre, tak zrejme poriadne.

Orál nie je len o puse

Ústa sú súce hlavným nástrojom orálneho milostného orchestra, ale na doladenie sa nemusíte ostýchať používať ani iné časti tela. Medzi najlepší orálny sex, aj keď nie celkom jednoznačný, radia muži dráždenie, keď vsúvajú penis medzi vaše prsia a ich žaluď končí vo vašej puse. Za prípadné obliznutie jazykom vám budú nesmierne vďační.

Hlboké hrdlo

Je veľmi cenenou praktikou orálneho sexu. Netreba ňou začínať, ale ako sa vraví, prepracovať sa k nej postupne. Základom je správne dýchanie, zbavenie sa akéhokoľvek strachu a chuť na partnera. Tá skutočná, pretože hlboké hrdlo sa nedá robiť bez túžby. Potom už len mierne zakloniť hlavu, aby partner mohol ľahšie preniknúť za mandle a užívať si spoločné chvíle láskania na vysokej úrovni.

Masáž prostaty

Je nenahraditeľným doplnkom k orálnemu sexu a tajným trikom, ako partnera priviesť k rýchlejšiemu vyvrcholeniu. Nehovoriac o tom, že spojenie masáže prostaty a orálneho sexu je kombinácia, pri ktorej muži zažívajú extra intenzívne orgazmy. Dokonca také, ktoré označujú za najlepšie v živote. Nie je nič krajšie, ako doviesť vášho milovaného partnera na tento pomyslený Olymp rozkoše. Stačí trochu odvahy a určite vás za snahu pochváli.

Hladkajte ho

Penis vezmite do pusy, láskajte, ale ruky nemajte za chrbtom. Nie ste predsa v škole. Jemne mu nimi masírujte semenníky, ale rovnako sa môžete vydať aj na masáž sedacieho svalu. Záleží samozrejme od polohy, ale stačí zapojiť hlavu aj cit a sama uvidíte priestor, kde môžete partnerovi svojimi rukami a dotykom upgradovať blaho. Pokojne ho hladkajte aj po stehnách, má to rád rovnako ako vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orálny sex #láskanie #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...