Clooney efekt! Prečo sa oplatí mať staršieho partnera?

Aj vám sa na tvári objaví úsmev, keď vidíte na obrazovke Georgea Clooneyho?

19.05.2015 17:00
George Clooney Foto: ,
Herec George Clooney.
debata

Hoci máte tridsať, pri pohľade na päťdesiatnika Georgea Clooneyho sa vám rozšíria zreničky a na pár sekúnd sa zasnívate. Jeho šarm je nepopierateľný a rozhodne za to vďačí aj svojim šedinám. Ak sa vám v živote podarí natrafiť na svojho „Clooneyho“, teda o čosi staršieho, ale rozhodne šarmantného muža, dovoľte mu, aby vás očaril. Tu sú dôvody:

Dostane vás

Váš „Clooney“ je celkom iný ako vaši doterajší nápadníci. Správa s ak vám ako k princeznej, dáva vám najavo, že sa mu páčite, nehrá hry kto z koho. Chce vás a vie to. Nestráca čas, pracuje na tom, aby sa vám dostal pod kožu. A ide mu to celkom ľahko.

Užijete si pokoj na úrovni

Divoké žúry, vysedávanie s kamarátmi donekonečna v podnikoch, „preflámované“ víkendy… To už má váš „Clooney“ za sebou. Napriek tomu s ním nie je nuda, ale zábavu si už vie zariadiť lepšie. A nebolí vás po nej dva dni hlava. Vezme vás autom kamsi za mesto, ukáže vám jeho obľúbenú reštauráciu skrytú za mohutnými stromami, prespíte v štýlovom penzióne. A ráno si vyrazíte napríklad na menšiu túru.

Skúsenosti nepustia

Má za sebou niekoľko vzťahov a už vie, čo funguje a čo nie. Váš „Clooney“ neplytvá energiou kvôli zbytočnostiam a neočakáva to ani od vás. K láske kráčate akosi ľahko, priamočiaro a bez „prekážok“. Už ho nevystraší, že od neho môžete aj čosi očakávať. Je to prirodzené, keď ste spolu.

Ste s ním v bezpečí

Ponúkne vám jeho ochranné krídla. Máte v ňom oporu a istotu, že vám nič nehrozí. Je to krásny pocit, ktorý si po jeho boku užijete. Nemusíte počítať každé euro, nemusíte ho utešovať, keď sa s niekým pochytí v práci. Váš „Clooney“ to už nerobí, alebo vás tým minimálne „nezaťažuje“.

Ach, to zvádzanie

Životné skúsenosti znamenajú aj skúsenosti v sexe. Presne vie, čo na ženy platí. A tak vám to predvádza. Nedokážete mu odolať, jeho taktika je úspešná. A vlastne, ani mu odolávať nechcete, túžite po ňom tak veľmi…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #partner #George Clooney #skúsensoti

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...