Flirtujete vo vzťahu? Dôvody, pre ktoré by ste mali!

Flirt sa chápe ako laškovné erotické iskrenie, keď je vzťah vo hviezdach, ale atmosféra nabitá erotikou.

03.05.2015 16:40
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Flirtovať by ste mali aj vtedy, keď už ste v dlhodobejšom vzťahu.
debata (2)

Obvykle sa vzťahom končí flirt, to príjemné a rozkošné šteklenie. Je to škoda, veď flirtovať môžete aj keď ste zadaní. Dokonca sa to oplatí. Samozrejme medzi sebou, nie s inými, hoci…

Iskrenie udržiavajte nažive

Prvé mesiace partnerstva, dokonca možno pod jednou strechou a zrazu vám všetky tie triky dvorenia, hraného flirtovania a balenia pripadajú cudzie. Pripadá vám to rovnako umelé, akoby ste chodili po byte vo večerných šatách a tepláky viseli v skrini. Lenže práve to vzťahu začína chýbať. Dajte si niekedy šaty a poflirtujte si aj keď ste už svoji. Uvidíte, ako oživíte atmosféru a vyženiete rutinu, ktorá praje viac nude a hádkam ako peknému životu.

Iné flirtovanie

Prirodzene, že sa nebudete snažiť tomu druhému nahovoriť, aby s vami zašiel na rande. V partnerskej hre ide o niečo iné. Pokojne sa provokujte. Hádžte úsmevy a záhadné návrhy. Nemusí si byť tak istý, že s vami skončí večer v posteli. Dávajte si malé úlohy a pomaly prezrádzajte, čo máte v pláne. Môže to byť učebnicový sex, alebo nová poloha, v ktorej sa vás zmocní. Flirtujte otvorene, vytvárajte erotické iskrenie a keď nakoniec skončíte v sebe, bol to flirt nesmierne vydarený. Obaja sa prirodzene budete tešiť na ďalší.

Flirt na diaľku

Čakali ste na správu e-mail, alebo telefonát od nádejnej lásky a celá sa rozochveli, keď ste uvideli na displeji jeho meno. Spomienky? Nemusíte ostať len pri nich. Píšte si pokojne rovnaké nežnosti aj keď sa už nemusíte tváriť, že sa balíte. Provokujte sa a usmievajte. Ak si viete vyvolať potešenie a úsmev aj na diaľku, tak ako kedysi, vyhrali ste svoje partnerstvo na plnej čiare.

Zabavíte sa na cudzí účet?

Aj keď viete, že ste verná do špiku kosti, občas si poflirtovať s inými mužmi nie je na škodu veci. Flirt v takomto nezištnom prípade môže znamenať viac osohu ako škody. Flirt je pomerne nenápadný a ak si od neho chlap sľubuje niečo viac, je to prakticky jeho chyba. Na druhej strane, práve zdravý flirt a záujem vám automaticky zdvihne šarm aj sebavedomie. Muži milujú najviac sebavedomé a šarmantné ženy. Takže s miernym flirtom vás bude čoraz viac obľubovať aj muž, ktorého máte doma.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #flirt #erotika

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...