Najväčšie posteľné faux pas. Robíte ich aj vy?

Vo vlastnom záujem je dobré sa im vyhnúť. Ak sa ich dopustíte, určite sa nepohne zem, nebude to koniec sveta ani sa s vami chlap nerozíde. Na korunku dokonalej milenky však razom zabudnite.

01.05.2015 16:50
S uterákom na hlave asi veľmi vzrušujúco... Foto:
S uterákom na hlave asi veľmi vzrušujúco nevyzeráte.
debata (4)

Ponožky

Nielen u mužov, ale aj u žien sú neprípustné pri sexe. Neospravedlnia to ani studené nohy. Nechať si huňaté ponožky vo víre erotiky, je prehrešok, ktorý napriek snahe znamená, že vás partner okamžite radí medzi ženy, ktoré nevedia, čo sa v posteli patrí. Ak už je zima neznesiteľná, hodia sa samodržky, zahrejú a rozprúdia tú správnu erotickú náladu. Aj v posteli platí, že sa dá všeličo vymyslieť, len netreba rezignovať a ostať ľahostajným.

Uterák na hlave

Každá žena niekedy chodí s turbanom z uteráku po byte. Je to síce fajn, ale nikdy nie do postele. Nikdy v tomto nezvádzajte partnera a netvárte sa, že nemá robiť drahoty, veď ste doma, tak nemusíte hrať formu. Vlasy sú nesmierne ženským erotickým symbolom. Dokonca tak vznešeným, že v moslimskom svete môže vlasy partnerky vidieť len jej zákonitý partner. Takže pozor, ak zahalíte svojmu miláčikovi vlasy, je to akoby ste sa vzdali ženstva. Pri sexe je to veľká chyba.

Hryziete

Niekedy je hryzenie fajn, niekedy to môže byť celkom dobrá zábava, ale nie, ak to urobíte bez správneho načasovania a ci­elenia. Tobôž nie pri orálnom sexe. Ak partner zacíti pri intímnom dráždení na žaludi vaše zuby, je koniec dobrej zábavy.

Poprávate plachtu…

Je pokrčená, začína sa sťahovať, hýbe sa a vy zrazu máte nutkavú túžbu ju popraviť. Aspoň trošku, aspoň sa rukou natiahnuť a vyrovnať ju. Ak to spravíte, je vcelku možné, že partner to zabalí ešte pred vyvrcholením. Je to skoro rovnaký trapas, akoby ste v strede súlože siahli po knihe, či zápisníku a začali si značiť nápady. Dávate tým najavo, že váš záujem o aktívne zapojenie sa je na bode mrazu a miesto partnerovho zadku hladkáte radšej plachtu.

Nevypnete si mobil

Ak hlasné zvonenie telefónu preruší romantické milovanie, alebo divokú súlož, je to rovnako príjemné, ako keď vás vyvolali v škole a vy ste sa neučili. Hanba aj sklamanie. Mobily preto treba vždy nechať za dverami spálne.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #sex #chyba #posteľ #faux pas

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...