Chcete chlapa tak veľmi, že to vždy pokazíte?

Hľadáte, čakáte, skúšate, snažíte sa... A stále nič. V oblasti lásky stagnujete a trvalý vzťah je niečo, o čom môžete len snívať. Prečo sa vám tak zúfalo nedarí?

04.05.2015 07:00
žena, smútok Foto:
Opäť sama?
debata

Chcete ho! Nech je akýkoľvek, odmietate byť single. A tak prikývnete na vzťah s prvým, kto je vám aspoň sympatický. Ale bez šteklenia v bruchu či bez akéhokoľvek vzrušenia. Je vám s ním dobre, nenudíte sa. Ale naozaj to stačí na vzťah? Nie! A po pár týždňoch to zistíte. Na dvere klope rozchod, opäť upadáte do beznádeje. Ale svoju chybu onedlho opäť zopakujete. Prečo?

Ďalším chybným krokom je vaše nadšené prikyvovanie na všetko, čo chlap navrhne, povie, naplánuje. Chcete byť vždy po ruke, len aby vám ho nikto neodlákal. A tak sa mu, celkom prirodzene, veľmi skoro „prejete“. Dobrá rada znie, len sa mužovi „nepodsúvať“. Ste preňho ľahko dostupná a to znamená, že vzrušenie z lovu mu odopierate. Ubližujete len sebe, pretože on chce korisť, ktorá by aspoň občas unikala.

A napokon, netrpezlivosť. Odmietate čakať, nedoprajete vzťahu, aby sa vyvíjal a tlačíte ho tam, kam chcete vy. Ale čo muž? Len bezradne pozerá, čo sa s ním deje. Ale dlho sa takto „unášať“ nenechá a povie: „stop“. Z tohto vlaku vystúpi hneď, ako to bude možné. Častokrát bez vysvetlenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #osamelosť #chyby #chlap

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...