Nežiarite, ale veľmi chcete? Dá sa to naučiť!

Keď vstúpite do miestnosti plnej ľudí... Po a - všetky oči sa obrátia na vás, po b - nikto si vás ani nevšimne. Ak patríte do druhej skupiny, nezúfajte. Na "žiarení" sa dá popracovať.

01.05.2015 10:30
žiariť, šťastná žena Foto:
Ak sa dobre cítite, pred okolím to neskryjete. Dobrá cesta!
debata

Afirmujte

Hovorte si, vždy a znova túto afirmáciu: Som ohromujúca, krásna! Som bystrá, neodolateľná! Každý muž by ma chcel! Tieto vety, resp. priania si môžete podľa ľubovôle variovať, podľa toho, čo by ste chceli dosiahnuť. Preháňania sa nebojte. Predstavte si, že ste na chvíľu v sne, v ktorom je všetko dovolené. Dávajte pozor na negativizmy. Vety nemôžu obsahovať slovesá začínajúce na ne-, teda: Nechcem byť ako ostatní! Sledujte, čo sa o pár týždňov, keď si svoju básničku neprestanete recitovať, začne diať. Začnete žiariť.

Nestíham…

Tak túto vetu sa čo najrýchlejšie odnaučte a nehovorte ju nikomu. Aj keď nestíhate, priznajte si to len sama pred sebou. Pred okolím, pred ktorým chcete žiariť, musíte pôsobiť, že stíhate všetko s prehľadom. Dosiahnete to ľahko. Keď sa ocitnete v skupine ľudí, či už na workshope alebo na porade s kolegami, nebuďte hektická. Rozprávajte radšej menej a pomaly. Budete vďaka tomu pôsobiť nielen suverénne, ale tiež očarujúco a eroticky.

Smejte sa často a rada

Nebojte sa toho, nie, nepôsobíte afektovane ani pózersky. Je to sexi! Znamená to, že ste spokojná so svojím životom. Čím veselšia budete a smiať sa často, budete si do svojho života priťahovať ľudí, ktorí sa tiež radi smejú. Potom bude aj váš smiech nie silený, ale autentický. Zažiarite úplne všade.

Som šťastná!

Tie najpodstatnejšie pocity vychádzajú zvnútra. Nenakreslíte si ich, nevyčarujete, ani nevymodelujete z plastelíny. Aby ste sa dobre cítila a začala sa naozaj rada smiať a používať čoraz častejšie vetu: Som šťastná!, začnite športovať. Ak patríte k „športovým drevám“ a je vám jedno, čo budete robiť, len sa potrebujete nakopnúť, stavte na tanec. Spokojnosť sa usalaší vo vašom vnútri a nedá na seba dlho čakať, kým ho zbadá aj okolie, na ktoré chcete čo? Žiariť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #šťastie #sebavedomie #smiech #žiariť #afirmácia #hektika

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....