Pár sekúnd pred finále. Ako mužovi osladiť vyvrcholenie?

Môže byť lepšie, môže byť intenzívnejšie, môže byť nezabudnuteľné. Vyvrcholenie, ktoré partnerovi pripravíte vďaka obratným chvatom tesne pred finále.

25.04.2015 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Spravte z dobrého vyvrcholenia božské.
debata

Využite svaly

Zovrite partnera pred vyvrcholením priamo vo vagíne. Zintenzívnite mu pocit rozkoše. No efektívne pre neho bude aj prudké objatie, zovretie jeho pliec, objatie, dokonalé privinutie. Uvidíte ako sa budete tešiť, že sa miluje so ženou, ktorá ho vie pred koncom doslova vsať do seba.

Nezabudnite na zadok

Pohlaďte ho, prejdite mu po ňom, alebo mu ho oboma rukami uchopte do dlaní. Skĺznite mu po ňom nechtami. Uvidíte tú odozvu. Ak to spravíte vo chvíli, keď bude už tesne pred ejakuláciou, jeho rozkoš zniekoľkonásobíte. Nie je jasné prečo, ale ani počítačom nemusíme rozumieť do bodky, stačí, že ich vieme využívať. Zapojiť zadok muža do hry znamená získavať v sexe plusové body. Venujte mu pozornosť počas celého milovania a uvidíte, ako si ho partner užije.

Kúsok bolesti

Nechty na ženách muži neobdivujú pre nič za nič. Sú pre nich fantastickým nástrojom, ako si zlepšiť potešenie pri orgazme. Oni to o nich vedia, aj keď nimi nervózne klepkáte po klávesnici. Doprajte im ich aj počas horúcich nocí. Prejdite mu nimi po chrbte, po rukách, ak to má rád aj mierne zaborte do tela. Pri vyvrcholení je to dokonale pikantná štipka sexuálnej ingrediencie, ktoré spraví z dobrého vyvrcholenia božské.

Masírujte semenníky

V niektorých polohách je to nemožné, ale v niektorých máte jeho miešok na dosah ruky. Prípadne je to skvelá pomôcka aj pri orálnom sexe. Ak partnerovi jemne chytíte a pomasírujete semenníky počas vyvrcholenia, rozochveje sa blahom, ktoré mu spôsobíte.

Obojstranná rozkoš

Na tento trik sa treba s partnerom pripraviť, nejde len tak, bez prekvapenia, ale o to je krajší. Vojdite mu jemne prstom do análneho otvoru a začnite masírovať prostatu. Prežije vyvrcholenie, ktoré podľa svedectiev mnohým pripomína zemetrasenie v oblasti panvy. Chcete ho tomu vášmu spôsobiť? Len smelo, žiadny sa nebude na takúto lahôdku sťažovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #rozkoš #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...