Žena v znamení býka: Buďte mi všetci oddaní a verní

Či už rozvod, smrť blízkeho, vysťahovanie z obľúbeného domu alebo, keď to preženieme, ocitnutie sa na ulici... Žena v znamení býka toto všetko s hrdo vztýčenou hlavou zvládne.

24.04.2015 09:30
debata
Žena v znamení býka. Hrdá a verná. Foto: SHUTTERSTOCK
býk, žena v znamení býka Žena v znamení býka. Hrdá a verná.

Poháda sa na dlho, dlho

Vie vybuchnúť podobne, ako žena v znamení barana, no na rozdiel od nej si dlhšie pamätá, prečo k výbuchu došlo. Nedôjde k nemu tiež tak ľahko, ktosi ju musí teda poriadne vyprovokovať. Žena narodená v druhej polovici apríla a prvej májovej nemení svoje nálady „z extrému do extrému“. Rekordne dlho vie byť táto žena pohádaná a to rovnako s kamarátkami, ako so svojím mužom či mamou. Neodpúšťa ľahko.

Je hrdá žena

Má sa rada. Ona to môže skutočne povedať. Je hrdá žena a keď má po boku milovaného muža, vie, že si ho zaslúžila. Až tak si verí. Vie sa dobre ovládať a najmenej zo všetkých znamení hrá hry s mužmi. Najlepšou cestou k získaniu srdca muža, o ktorého v kútiku duše bojuje, je tá najčistejšia hra. Ona si nechce v budúcnosti nič vyčítať. Ani nechce, aby ju zle pochopili, alebo neskôr odsúdili.

Nepozná predsudky

Podobne ako ľudia v znamení ryby, aj žena býčica nepozná predsudky. Na ľuďoch je pre ňu najzaujímavejšie to, že je každý iný. Povaha, povolanie, rasa… Aj preto jej okolie možno nadobudne silný pocit, že priťahuje „čudákov“. Skutočne jej nie je odporné dať sa do reči s každým, hoci by len zametal špaky pred nákupným strediskom. Správa sa k nemu rovnako, ako k riaditeľovi firmy, u ktorého sa zajtra ocitne na pohovore.

Oko za oko…

Ženy v znamení býka bývajú priateľky „na pohľadanie“. Sú neskutočne verné a bývajú veľkou oporou. Tam to však nekončí. Môže svojich priateľov nepriamo vydierať tým, že čaká vždy čosi „na oplátku“. Oko za oko zub za zub? Ak sa dá žene v znamení býka niečo vytknúť, určite je to to nástojčivé očakávanie vďačnosti, ktoré si podľa nej nikto nezaslúži viac. Očakáva tiež úplnú oddanosť, akoby s vami podpísala „zmluvu o exkluzivite“.

Muž si ju získa vôňou

Až tak veľa intelektuálok v tomto znamení nenájdete. „Fičí“ na vôňach. Muž, ktorý o ňu bojuje, nech kúpi niečo skutočne voňavé. Tým si ju naozaj získa. Nemusí to byť zrovna parfum. Práve v tom sa môžete seknúť. Postačí čerstvé pečivo, vôňa čerstvo pohrabaného lístia alebo kytica ruží. Čím prírodnejšie, tým lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #vôňa #znamenie býk #oddanosť #hrdosť #predsudky #výbušnosť

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...