4 recepty, ako vyzerať lepšie, keď sa vyzlečiete

Push – upka skončí na zemi spolu s čipkovanými nohavičkami. Ste pred miláčikom nahá ako Eva v raji. Poradíme vám, ako vyzerať božsky, aj keď sa nemôže spoľahnúť na žiadne šaty.

20.04.2015 09:30
intimity, milovanie, intímne osvetlenie Foto:
Sviečky dokážu na tele vytvoriť erotickú auru.
debata (1)

Buďte sebavedomá

Oblečenie si ženy vyberajú preto, aby zvýraznili to pekné na tele a tak trochu zamaskovali nedokonalosti. Lenže prídu chvíle, keď túžite byť pred partnerom najkrajšia a zároveň ste úplne nahá. Vďaka pár tipom vylepšíte svoju atraktivitu a nebudú to žiadne kostýmčeky.

Nalíčte sa do postele

Ako do práce, na zábavu, alebo možno aj trochu výraznejšie. Pokojne si dajte výrazný rúž, ktorý ani na ulici nenosíte, ale v prítmí spálne bude dokonale žiariť. Namaľujte si oči, jemne si prepudrujte aj dekolt. Mimochodom je to krásna sexuálna hra, ak necháte odtlačky vášnivých bozkov na partnerovom tele aj na ohanbí. Vďaka kozmetickému priemyslu môžete očarovať, aj keď šaty už dávno skončili na podlahe. Partner to ocení.

Verte si

Žiadne vťahovanie poprsia pod ruky, určite neskočte okamžite pod perinu, len čo vám skĺznu nohavičky. Pekne predveďte svojmu partnerovi erotický potenciál ženského tela. Ukážte mu ritku, nech si ju poláska, na posteli roztiahnite ruky, nech si vás vychutná. Muž si omnoho radšej popasie svoje oči na nahej žene, ktorá mu ukáže všetko, ako na tej, čo má možno o niečo krajšie krivky, ale aj tak ich priadne neuvidí.

Použite svetlo sviečok

Sviečky majú zvláštny dar. Ich teplé svetlo na nahom tele vytvára doslova erotickú auru. Nikto presne nevie prečo, ale v svetle sviečok nahé telá vyzerajú atraktívnejšie. Skúsite to aj vo vašej spálni?

Predveďte sa

Autoerotika je dar, za ktorý muži neváhajú zaplatiť kňažnej lásky. Ktoré mimochodom majú málokedy vizáž modelky z Playboya. Vedia však predviesť svoje telo tak vzrušujúco, ako to dokážu porno hviezdy. Skúste partnerovi ukázať niečo z vášho sexuálneho života, masáž olejčekom, či masturbáciu a zrazu sa bude na vaše telo pozerať úplne inak. Ako na telo sexuálnej bohyne, ktoré mu na oko nesmierne lahodí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sebavedomie #intímne osvetlenie #zvodná bielizeň

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...