Ako mu chutiť tam dole ešte lepšie?

Pripravte svojmu partnerovi nielen vzrušujúci, ale aj chuťový zážitok. Vaginálny sekrét každej ženy je iný, ale dá sa pozitívne ovplyvňovať, aby si orálny sex užil aj partner.

18.04.2015 11:00
spodná bielizeň, intimity Foto:
Každá žena má originálnu chuť.
debata (5)

Každá chutí inak, ale…

Vaginálny sekrét má mnohé spoločné s potom. Jeho vôňu a chuť ovplyvňuje doslova všetko. Občas je silný, výrazný, niekedy ľahký a takmer nezachytiteľný. Každá žena má vo svojej vagíne originálnu chuť. Partnerovi môžete lahodiť, alebo bude orálny sex robiť len preto, aby sa vám revanšoval. Príjemná chuť ženy je však pre každého sladkou odmenou.

Nerobte si z vagíny popolník

Je to za trest bozkávať ženu, ktorá sa vrátila z poobednej cigarety a ešte horšie je to s ňou dole. Umytá, čistá, pripravená roztvoriť nohy a partner sa nemá k činu. Možno si poviete, že rakovina z fajčenia sa vás týkať nebude, že váš dedo fajčil jednu od druhej a dožil sa deväťdesiatky. Možno. Nabetón však bude vaša vagína chutiť ako popolník. Nie priamo cigaretovým zápachom, ale nezdravou chuťou, horkasto a nepríjemne. Stačí mesiac bez cigarety a partner sa bude medzi vašimi nohami usmievať.

Červené mäso vynechajte

Spory o tom, či je človek bylinožravec, alebo všežravec nechajme výživovým fanatikom. Pre dobrý sex a lepšiu chuť tam dole potrebujete vedieť, že vaginálny sekrét reaguje na stravu. Približne do dňa až dvoch sa prejavia zmeny v jedálničku aj niže pása. Červené mäso nie je pre chuť sekrétu najideálnejšie. Ak chcete partnerovi chutiť, je lepšie jesť ľahšie jedlá ako krvavé stejky. Minimálne dva dni pred tým, ako sa pustíte do intímneho „hodovania“.

Ovocie

Radí sa konzumovať mužom na vylepšenie chuti spermií, ale vaginálny sekrét je na tom podobne. Ovocie, najmä sladké, vplýva veľmi priaznivo. Pozor, žiadne zavárané plody, alebo ananásová šťava z konzervy. To sú skôr sirupy, ktoré sa odrazia na váhe a nie lepšej chuti. Doprajte si odšťavený ananás, alebo priamo jeho plátky. Vynikajúco si pochutíte na bobuľovom ovocí a následne si pochutí aj partner. Čučoriedky sú veľmi chutné a veľmi výrazné, preto sa hodia práve na rýchle vylepšenie ženskej chuti. Rovnako ako banány by nemali chýbať v strave žiadnej chutnej ženy.

Veľa pite

Vody, ovocných štiav, zeleného čaju. Rozhodne nie alkoholu, ten naopak vyvolá kyslé úsmevy partnera. Čím viac vody pijete, o to je vaše telo sviežejšie a aj vaginálny sekrét „ľahšej chuti“. Táto rada platí v období, keď začína stúpať teplota ešte o niečo naliehavejšie ako v zime.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orálny sex #vaginálny sekrét

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...