Ako sa nezamilovať? Riaďte sa pravidlami

V istom období chcete len sex. Žiadne citové väzby a už vôbec nie lásku. Ide to oddeliť?

17.04.2015 13:00
sex, orgazmus, intimity Foto:
Žiaden vzťah, len sex?
debata

Po náročnom rozchode si chcete istý čas „len tak úžívať“. Žiadne citové viazanie sa, žiadne plány, len sex. Občasné stretnutia v posteli, prípadne káva niekedy pred alebo potom. Nič viac. Ale ako sa to dá vydržať? Ako sa do milenca nezamilovať?

Ušetrite si intímne rozhovory
Iste, asi sa ho opýtate, kde pracuje či z akého mesta pochádza. Možno po čase príde rad aj na jeho kamarátov či ex-partnerky. Ale v týchto rozhovoroch sa priveľmi neangažujte. Vypočujte si ho, ale jeho slová si v hlave následne neprehrávajte. Nechajte to tak, sú to len prázdne informácie, ktorými si krátite čas medzi sexom.

Žiadne rande
Ak sa dohodnete, že k vám „zaskočí“ zaobíde sa to bez romantických detailov. Žiadne sviečky ani trojchodová večera. Nechcete zapôsobiť, chcete si len užiť. A potom rýchlo do svojej postele. Na spoločné raňajky zabudnite, o obedoch či večeriach nehovoriac.

Čo by bolo keby…
Tak tu začína skutočné nebezpečenstvo. Ak vám po sexe s ním hlavou prebehne film o spoločnej budúcnosi. Zasnívate sa a už sa vidíte ako šťastná rodinka. Dostávate sa do pasce, kedy sa vám milenec môže dostať veĺmi ľahko do srdca. A to bude bolestivé.

Nehrajte sa
Ak vám napíše, či môže prísť, nerozmýšľajte čo a kedy mu odpíšete. Konajte automaticky. Nehrajte hry na to kto z koho, v mileneckom vzťahu je to zbytočné. Ak vám obom ide o to isté, teda o sex, mali by na to stačiť aj stručné telefonáty či správy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #posteľ #trápenie #pravidlá #väzby

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...