Lepší orgazmus vďaka lepším polohám

Orgazmus nie je iba mýtus, ale súčet správnej polohy a vhodnej techniky. Vylepšite si s partnerom šancu na uspokojenie vďaka vhodnejším polohám rozkoše.

16.04.2015 09:00
orgazmus, intimity, sex Foto:
Užívajte si nové pocity až k vyvrcholeniu.
debata

Jazda odzadu

Má všetky benefity klasickej jazdeckej polohy. Okrem toho niečo navyše. Možnosť dráždenia vagíny v novom uhle. Celé tajomstvo stojí na pozícii, pri ktorej ste otočená k partnerovi chrbtom, nie tvárou. Opriete sa rukami za sebou a na partnerov úd sa prakticky nasúvate. Od intenzity cez uhol dráždenia je všetko vo vašich rukách. Užívate si nové pocity až k vyvrcholeniu.

Geometrické kĺzanie

Znie to mierne neprakticky, ale nie je. Je to orgazmická poloha, do ktorej sa dá prejsť z misionára ako nič. Stačí, že zdvihnete jednu nohu a partner sa presunie na váš bok. Vnikne do vás presne v tom uhle, aby trafil G bod. Epicentrum všetkých ženských slastí. Oplatí sa občas prehodiť si nohy.

Na hrane extázy

Také jednoduché, že keď objavíte túto polohu, budete si vyčítať, že ste s ňou nezačali skôr. Lenže vždy je lepšie neskoro, ako nikdy. Pohodlne si sadnite na okraj postele. Môžete sa aj oprieť o lakte. Partner si kľakne, akoby vás šiel požiadať o ruku, ale miesto romantiky do vás hlboko vnikne. Vynikajúca poloha, v rámci ktorej môžete smerovať panvu aj sklon jeho penisu. Tým sa vyladíte na maximálnu vlnu rozkoše.

Vzrušujúca fit lopla

Váľa sa vám jedna po byte a sedieť ani cvičiť vás na nej nebaví? Využite ju na rozprávkový sex. Počuli ste už o kvalitách hojdačkového sexu? Vďaka nevyužívanej fit lopte si môžete dopriať jeho imitáciu. Ľahnete si na loptu, opriete sa rukami o stenu a partner sa na vás pritúli. Pri hlbokých vniknutiach bude fit lopta za vás reagovať na partnerove pohyby a telá doslova rozvibruje. Nezabudnite na istenie a stabilitu, aby ste pri rozvášnení neskĺzli a neobili si lakte a kolená.

Prisadnite si orgazmus

Nechajte tentoraz partnera sedieť vzrušeného na okraji stoličky alebo postele. Nech si dá nohy spolu a vy si na neho jednoducho obkročmo sadnete. To, čo začnete pociťovať veľmi rýchlo po začatí známych pohybov sa volá priama cesta k rýchlemu orgazmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #rozkoš

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...