Päť rýchlych tipov na lepší sex

O vylepšení sexu existujú manuály, aj hotové encyklopédie.

29.03.2015 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pustite si do srdca len lásku a zamilovanosť.
debata (1)

Väčšina dvojíc však stále ostáva na rovnakom statuse: „Nuda“. Nájdite rýchle jednoduché a hlavne účinné spôsoby, ako zmeniť sex z nudnej aktivity na niečo opäť dokonale iskrivé, svieže a atraktívne. Stačia štyri okamžite aplikovateľné veci, ktoré zmenia váš sexuálny život ešte dnes večer!

Nemyslite na zodpovednosť

Zväzuje a kazí sex. Či už sa bojíte tehotenstva, bolesti, či vás náhodou nezačuje suseda, alebo, či ste v posteli dosť dobrá, to všetko sú brzdy sexuálneho života, ktoré vám zabránia užiť si milostnú jazdu. Čím viac obmedzení, tým bude sex horší. Zabudnite na všetko. Zodpovedne sa postavte k sexu pred aktom, no potom už všetko pustite z hlavy.

Spomaľte

Rýchly tip pre lepší sex je paradoxne spomalenie. Robte všetko ako doteraz, ale polovičnou rýchlosťou. Ak začnete vy, pridá sa aj partner. Pomalý sex je niečo, čo vám veľmi rýchlo rozšíri obzory z dobrého sexu. Pri orále, ale aj klasickej súloži, stačí zmierniť rýchlosť. Nepotrebujete žiadne rekvizity, nové polohy a o zábavu je postarané.

Kašlite na perfekcionizmus

Nikdy nebudete perfektná. Žiadna diéta z vás nevytvaruje dokonalú ženu a žiadna sexuálna poloha nebude ideálnou. Zabudnite na všetko, čo by ste chceli na sebe aj v sexe vylepšiť a zrazu zistíte, ako sa vám dobre s partnerom miluje.

Vyvolajte emócie

Nehovoríme o zvýšenej hladine adrenalínu. Práve naopak. Zabuchnite dvere všetkým nevraživým pocitom. Pustite si do srdca len lásku a zamilovanosť. Nič viac. Začnite nežnými vyznaniami. Ochutnávajte sa. Vráťte sa v čase do dôb, keď ste horeli vášňou a láskou jeden z druhého. Veď jedna vráska navyše, alebo šedivý vlas nemôžu predsa ubrať z tej túžby, čo bola medzi vami. Pridať pozitívne emócie je ako priliať benzín do ohňa. Váš sexuálny život okamžite exploduje.

Použite porno film

Alternatíva aj dobrý erotický film. Nie je to o tom, že by ste si nestačili iba vy dvaja. Je to však rýchla cesta, ako si užiť netradičnejší sex. Mnoho dvojíc pripustilo, že pohľad na sex ich rajcuje. Je to ako skupinový sex ale bez rizika, bez obmedzení aj strachov. Inšpirujte sa televíznou obrazovkou. Môžete niečo okukať, alebo si ísť pokojne vlastnou cestou. Vizuálny sex je stimuláciou nielen pre mužov, ale aj pre samotné ženy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...