Chyby, ktorých sa dopúšťajú ženy pri misionárovi

Najpoužívanejšia a najobľúbenejšia a najjednoduchšia posteľná poloha. Nemusí však ostať bez chyby.

26.03.2015 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Spojte sa nielen pohlavím, ale aj ústami.
debata

Pri recepte na koláč nabudúce skúsite iný postup, no v sexe stále ostávame na rovnakom, priam zakliatom bode. Poloha je tak jednoduchá, že mnoho žien si myslí, že na nohách od seba sa nedá nič pokaziť. A viac sa nemôžu mýliť.

Pasivita

Misionár nie je poloha, pri ktorej aktivitu vyvíja len muž. Naopak. Partner sa sústreďuje na pohyb, ale partnerka na všetko ostatné. Ľahnúť si a rozkročiť je tak nudné ako čítať mesiac staré reklamné letáky. Mužov to jednoducho nezaujme. Vyvinúť aktivitu znamená hýbať panvou. Pokojne aj napínať vaginálne svaly a meniť intenzitu trenia. Ruky nenechajte vedľa tela, partnera objímajte, láskajte, škriabte, čokoľvek čo ulahodí jeho predstave. Aj nohy nemusia nehybne ležať. Práve naopak. Pokojne nimi partnera objímte, alebo ich dajte vyššie. Nie je nič horšie, ako keď žena ľahne a pasívne čaká, čom muž na nej vykúzli.

Mlčanie

Misionárska polohe je priam stvorená na šepkanie nežností do partnerovho ucha a niektoré ženy sú ticho ako ryby. Vzdychanie pri milovaní je pre muža najstimulujúcejší a najrozkošnejší moment celého aktu. Vôbec sa nečudujte, ak si nájde v susede, ktorú počuť aj o dve poschodia nižšie milenku, len pre jej hlasový prejav. Vzdychaním mužovi osviežite milovanie na nepoznanie. Pri misionárovi však máte možnosť mu jemne bozkávať ucho a šepkať sladké slová, vášnivé povely, alebo drsnejšie slovíčka zo slovnej zásoby. Máte jeho ucho takmer na dosah vašim perám. Je veľkou chybou nevyužiť túto skvelú pozíciu.

Žiadne bozky

Pri polohe odzadu sa bozkávať zrejme nebudete. Dokonca aj pri jazdeckej je to mierne nepraktické. Misionárska poloha je tak z trojice najobľúbenejších tá, pri ktorej sa bozky priam žiadajú. Je neskutočne krásne, romantické a vzrušujúce, ak sa v jednom momente spojíte nielen pohlavím, ale aj ústami. Ste tak intímne omnoho na vyššej úrovni, ako keď sa iba tvárou v tvár spotení ženiete ústrety vyvrcholeniu.

Panva príliš nízko

Je to škoda nielen pre partnera, ale aj pre samotnú ženu. Pri misionárskej polohe je vhodné držať panvu smerom nahor. Ak máte menej pevné brušné svaly, postačí pod zadoček malý vankúšik. Bez toho nezažijete ani polovicu rozkoše a nikdy nepochopíte, prečo je táto poloha číslo jedna v spálňach po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne techniky #milovenie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...