Čo robia ženy zle pri jazdeckej polohe?

Jedna z mála polôh, pri ktorej tempo aj priebeh diktuje žena. Prežite ju k spokojnosti vlastnej, ale aj partnera.

21.03.2015 17:00
Jazdecká poloha Foto:
Jazdecká poloha je obľúbená u mužov aj u žien - nie vždy však platí, že obe pohlavia si ju užívajú, ak nie je vykonávaná správne.
debata

Jazdecká poloha môže byť krásnym spoločným zážitkom. Ak sa vyvarujete chýb, ktoré ju môžu premeniť na hotový horor.

Horlivá intenzita

Zlomenina penisu je častým dôsledkom nezvládnutej jazdeckej polohy. To je dôvod, prečo muži zdesene pozerajú na partnerku, keď sa rúti po ich úde šialenou rýchlosťou. Divoké a prudké dorážky sú niečo, z čoho mužom zvyknú nabehnúť zimomriavky na krku a potešenie je razom preč. Nikdy sa nedvíhajte až nad mužov penis. Nesprávne dosadnutie môže znamenať katastrofu, ktorú si budete vyčítať do konca života.

Neotáčajte sa chrbtom

Pri jazdeckej polohe si muž rád vychutná pohľad na vaše telo. V porno filmoch sa často poloha využíva aj v pozícii, keď ste k mužovi obrátená chrbtom. Nie všetko, čo prinesiete z porna do spálne však chlap ocení. Táto pozícia patrí práve do kategórie, ktorú si muž nevychutná. Je robená čisto pre zážitok diváka, nie partnera. Penis má totiž v neprirodzenom uhle a aj pri najlepšej snahe o kontakt vás môže akurát škrabkať po chrbte. Nič príjemné.

Nezabudnite na partnera

Jazdecká poloha je vyhlásenou orgazmickou pozíciou. Mnoho žien pri nej myslí predovšetkým na seba. Takto sex vyzerať nemá. Myslite na partnera aj keď ste hore. Usmievajte sa, pohlaďte ho, pokojne mu dráždite bradavky, alebo ho hladkajte prsiami. Bude sa cítiť zapojený, angažovaný a polohu s vami kedykoľvek a rád zopakuje.

Nechajte sa láskať

Nebuďte tou, čo zavrie oči, partnerovi chytí ruky za hlavou a zosadne až po orgazmických kŕčoch. Dajte partnerovi svoje telo plne k dispozícii. Pokojne ho nechajte, aby vás držal za zadok a sem – tam určoval rytmus. Chce si vás privinúť na hruď, dajte si poláskať prsia a reagujte, ak vás chce občas bozkávať na ústa. Nebuďte strnulou jazdkyňou a nechajte partnerovi počas milovania vziať do rúk opraty. Aj keď je to predovšetkým vaša jazda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #negatíva #poloha #jazdecká poloha

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...