Žena v znamení barana: Radšej milenca ako partnera

V prvom rade treba uviesť, že žena v znamení barana má rada mužov. Avšak pred vzťahom uprednostňuje milostný zážitok.

28.03.2015 08:00
debata
Žena v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Žena v znamení barana.

V posteli experimentuje

Muž podľa toho môže ženu, narodenú v druhej polovici marca a v prvej aprílovej, spoznať. Je dobrá v posteli, rada experimentuje, chuť má nepretržitú a muž sa s ňou nikdy nenudí. To všetko patrí k jej silným zbraniam, ktorých si je vedomá. Naopak, čo mužov na žene v znamení barana irituje (občas až príliš), je, že ona mu neumožňuje, aby ju ochraňoval. Veď ona dokáže všetko sama. Napokon, aj v tom milostnom vzťahu by najradšej bola „vedúcou“, čo sa jej mnohokrát darí.

Kto si ju nevšíma…

Azda najväčšiu šancu majú u nej muži, ktorí sa tvária (alebo to tak myslia vážne), že si ju nevšímajú. Takých začne okamžite zvádzať ona a vyslovene ju to baví. Robí to tak dlho, kým dotyčnú „obeť“ nezaujme. Pozor, robí to aj v prípade, že oňho nemá záujem. Robí to, lebo si sama pred sebou potrebuje dokázať, že je neodolateľná.

Aj baran vie utekať

V niektorých prípadoch to je, samozrejme, naopak. Stáva sa, že stretne muža, ktorý má o ňu záujem a od začiatku jej to dáva výrazne najavo. Taký muž obstojí len v prípade, že jej dá dostatočne veľa slobody (potrebuje jej veľa, veľa) a v žiadnom prípade nebude tlačiť na pílu. Inak utečie. Ona tiež vie utekať, a ako rýchlo! Ak je ohrozená jej sloboda, po tomto nápade siahne bez rozmýšľania.

Ani dominantný, ani pod papučou

Áno, vyznieva to rozpačito. Kto je teda ten muž, ktorý má šancu v živote tejto dominantnej ženy zotrvať dlhšie ako jednu noc? Kto s ňou má šancu nadviazať vzťah a získať si ju na dlho? Odpoveď je jasná: Nemôže byť dominantný, ale nemôže byť ani pod papučou. Musí to byť muž, ktorý ju vie v správnom momente usmerniť a uzemniť, no nesmie jej rozkazovať. Ak títo dvaja budú musieť odpovedať, kto v ich vzťahu je bosom, odpovedia, že ani jeden.

Rada je aj sama

A aby sme nezabudli ani na jej obľúbenú ďalšiu možnosť: žena v znamení barana sa bez muža zaobíde, čiže rada je single. Ak by sme celý jej život rozložili na etapy, tak najdlhšie budú určite tie, ktoré prežila osamote. Sama samozrejme nebola. Obklopená neustále novými ľuďmi, zážitkami a výzvami, ale bez stáleho chlapa po svojom boku. Ak sa zamiluje, alebo pripustí, že tento muž má u nej šancu, musí to byť človek, na ktorého môže byť hrdá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #Sloboda #nezáujem #znamenie baran #dominancia #hrdosť #rozkaz

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...