Muž v znamení ryby: Citlivý, mlčanlivý a bez predsudkov

Rojko. Takto najčastejšie astrológovia charakterizujú muža, ktorý sa narodil koncom februára alebo v prvej polovici marca.

04.03.2015 11:00
znamenie ryby, ryby Foto:
Znamenie ryby.
debata

Väčšina z nich sníva

Väčšina mužov narodená v znamení ryby skutočne sníva. Zasnených ich môžete pristihnúť v práci (ruky za hlavou), pri umývaní riadu… Najčastejšie však pri snívaní nerobia nič. Vyložia nohy na stôl a vyslovene snívajú. Toto je ich obľúbená činnosť, pri ktorej dokonale zrelaxujú. Žiadne zo znamení si snívanie tak nevychutná ako oni. Pravdaže, ich polovičkám to bude poriadne liezť na nervy!

Je veľký romantik

Typický muž v znamení ryby by nemal byť bohatý, ale ak mu budú hviezdy priaznivejšie naklonené, môže to vyjsť aj opačne. Veľa závisí od toho, v akom ascendente sa narodili. Aby sme napísali aj niečo pozitívne, tak ryby sú veľkí romantici. Súvisí to čiastočne aj s ich snívaním. Romantika a sny, idú ruka v ruke. Je tu veľká šanca, že dovolenky s týmto mužom nebudú mať konkurenciu. A ak patrí vaša ryba k tým úspešnejším, aj všetko zacvaká.

Bez predsudkov

Čo sa vám u ryby iste bude rátať? Určite to, nemá žiadne predsudky. Tak to už áno! Nepredstiera to, ani sa do toho nesilí v snahe byť pred vami pekný. Toto je jednoducho chodiaca tolerancia. Priatelia si ho zas obľúbia najmä preto, že rybe je veľmi ľahké zdôveriť sa aj s tým najväčším tajomstvom. Prečo? Veď ryba nerozpráva. Tá správna ryba predsa mlčí. A u tejto mužskej ryby to platí takmer doslovne.

Žiarliť rybu nebaví

Ak túžite po vzťahu so štipkou žiarlivosti, zalovte radšej v iných vodách. Žiarliť rybu nebaví, táto vlastnosť jej nie je vlastná. Zažiarli len občas, aby sa nepovedalo, ale aj to zahrá. Nežiarli, ale je citlivý. Vo vzťahu však bude potrebovať oveľa viac slobody, ako muži v ostatných znameniach. Ak s ním chcete vydržať dlhšie, túto slobodu mu doprajte. Pomôžete mu, ak si občas vyrazíte na dovolenku s kamarátkou alebo bez neho navštívite svojich rodičov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #tajomstvo #romantika #snívanie #znamenie ryby #predsudky

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...