Stále vás nepožiadal o ruku? Odhodláte sa vy?

Čakáte a čakáte... A začínate byť trocha nervózna?

03.03.2015 07:00
žiadosť o ruku, zásnuby, láska Foto:
Žiadosť o ruku stále neprichádza?
debata

Od detstva viete, ako by váš veľký svadobný deň mal vyzerať. Aj žiadosť o ruku. A zatiaľ, čo na cudzích svadbách ste pretancovali už stovky hodín, tej vašej sa akosi neviete dočkať.

Napriek tomu, že po svojom boku už pomerne dlhý čas máte muža svojich snov, on sa k činu v tomto smere stále nemá. Ale netreba sa znepokojovať. Môžu nastať len dva scenáre: Buď sa vás opýta tú magickú vetu alebo nie a vy zistíte, že jednoducho nebol pre vás ten pravý.

Čo môžete urobiť, ak ste nedočkavá?

Mali by ste nejako „nenápadne“ zistiť, či váš drahý má vôbec predstavu o tom, že jedného dňa skončí v manželstve. Je celkom možné, že život „bez papiera“ neplánuje zmeniť ešte niekoľko rokov. Ak sa vyjadrí práve takto, je opäť len a len na vás, či to budete akceptovať alebo sa s ním rozlúčite.

Kedy pribrzdiť?

Hoci sa chcete vydávať a ste presvedčená, že je ten „pravý čas“, neurobte z témy „žiadosť o ruku“ každodennú povinnú tortúru. Presne tým by ste uňho mohli skončiť. Navždy. Aj opisy svadieb či zásnub vašich kamarátok nerozoberajte s partnerom, mužov takéto témy nezaujímajú, ale pokojne ich preberajte s priateľkami na káve. Hoci aj donekonečna.

Ste odvážna?

Ešte stále je tu aj možnosť „B“. A to znamená, že požiadať o ruku ho môžete aj vy. Iste, nie je to práve romantika, ale čo už. Ak máte odvahu vypočuť si jeho ortieľ, choďte do toho. Len v kútiku duše, najmä, ak sa do ženenia naozaj nehrnie, počítajte aj s odpoveďou „nie“. Unesiete ju?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #odvaha #žiadosť o ruku #nedočkovosť

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....