Táto žena má 40 a je single. Napriek tomu sa vydala! Vzala si samú seba

Yasmin Eleby z Texasu už omrzelo čakanie na muža jej života. A tak sa vydala sama za seba!

17.02.2015 11:00
debata (5)

Yasmin Eleby z Texasu mala o svojom živote vždy celkom jasné predstavy. Jednou z nich bolo, že do svojej štyridsiatky sa vydá. A keby to nevyšlo, vezme šťastie do vlastných rúk.

Takéto predsavzatia sa pomerne ľahko vyslovujú, keď je magická štyridsiatka ešte ďaleko. Ale čo, ak zrazu klope na dvere? Jej štyridsiatka svietila v kalendári 3. januára! A vhodný manžel či žiadosť o ruku boli stále v nedohľadne.

Yasmin Eleby z Texasu si vzala samú seba. Foto: Yasmin Eleby/facebook
Yasmin Eleby Yasmin Eleby z Texasu si vzala samú seba.

Namiesto toho, aby Yasmin na svoj sen zabudla, rozhodla sa inak. Trocha netradične. Vzala si samú seba. A so všetkým, čo k tomu patrí. Zástup družičiek, vyzdobený sál, skvelé menu na svadobných stoloch a ďalšie svadobné nutnosti nevynímajúc. No keďže takáto svadba samej so sebou nie je zákonne možná, nevesta to poňala skôr duchovne.

Obrad bol rovnako emocionálny ako počas každej „normálnej“ svadby. Na svoju FB stránku napísala: „Nemohla som si želať iný obrad, ktorý by bol taký pokojný a dojímavý. Keď som spievala "I Believe I Can Fly“, mala som pocit, akoby som lietala."

A keďže po každej svadbe nasleduje aj svadobná cesta, aj tú si nevesta dopriala. A nevybrala si nič menšie ako svadobnú cestu okolo sveta.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Yasmin Eleby

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...