Vychutnajte si bozky ešte viac ako doteraz!

Sexuálnym polohám venujeme dostatok pozornosti a snahe ich vylepšiť, tak prečo sa stále bozkávame ako na základnej škole?

01.02.2015 08:00
bozk, láska, milovanie Foto:
Jemné bozky pripomínajú pohladenie pierkom.
debata

Skúste dať svojim bozkom šťavu a objavte nové zážitky. Bozkávanie patrí k milovaniu, peknému večeru aj iba tak na ulicu. Je intímnym prejavom nehy a tým najkrajším zážitkom, keď sa prvý raz dvom ľuďom stretnú pery.

Bozky sú pery, nielen jazyk

Francúzke bozky sú najrozšírenejšie, najkrajšie, dokonca samozrejmé. Netreba ale zabúdať popri ochutnávaní partnera v hĺbke jeho ústnej dutiny na pery. Pokojne ich v rámci bozkávania jazykom obliznite. Vezmite medzi zuby, jemne ťahajte. Takéto prejavy v rámci bozkávania patria k skutočne horúcim prejavom vášne. Bude to o vás hovoriť, že určite nie ste žena, ktorá to má rada iba na lopatkách. Stanete sa tou, čo jej vášeň kypí zo srdca a vie v posteli byť aj vedúcou. Navyše pery majú nesmierne množstvo nervových zakončení a partnerovi spôsobíte zaujímavé pocity.

Hra na ochutnávku

Chuť partnera je najlepšia, ale v rámci ozvláštnenia si môžete zahrať aj chutnú hru. Dajte si do pusy čokoládu, vypite kávu, skúste lyžičku medu, alebo cukrík. Nechajte si chuť rozplynúť v puse a dajte partnerovi hádať, po čom chutíte. Nové chute dajú vašim bozkom hravý podtón. Ale kto vraví, že sa nemôžete hrať pubertálne hry aj v zrelom veku?

Dotyk pierok

Ide o pery, ale dotyky sú tak jemné, že pripomínajú pohladenie pierkom. Obvykle sa na telo muža pritisneme čo najtesnejšie. Je to prirodzené a správne. V rámci hier nehy ale môžete pokojne spraviť ukážku inakosti. Jemne sa pohybujte partnerovi po perách. Iba tak, že ledva cítite jeho dotyk. Občas zastanete a tieto mikro pocity si vychutnajte. Bude to stáť za to. Akoby statická elektrina začala pôsobiť medzi vami a vám sa srdce rozbúcha rýchlejšie. Preciťujte len partnerov dych a vnímajte krásu bozkov a nežnosti.

Hlboké a plytké

Francúzke bozky majú niekoľko odtieňov. Niektoré dvojice milujú bozky hlboké. Tie, pri ktorých si navzájom snažia dočiahnuť maximálnu vzdialenosť v partnerovom hrdle. No a potom sú tu tí, čo si jazyky ochutnajú iba na špičke. Ideálne je striedanie týchto dvoch variácií. Tak ako striedanie plytkých a hlbokých vniknutí do vagíny spôsobuje žene aj mužovi nesmiernu rozkoš, tak aj francúzske bozky tohto štýlu sú podobnou predprípravou a vedia telá milencov nesmierne nabudiť. Buďte kreatívni a okrem vysúvania skúste aj krúženie, prepletanie, rôzne formy pohybu. Potom nikto nepovie, že sa s vami bozkáva zle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #intimity #milovanie #bozkávanie

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...