Posteľné rušičky dobrého sexu

Experimenty bokom, väčšina z nás najlepší sex zažila v posteli. Do doby, kým sme tam nevtiahli rušičky, čo sexuálnu harmóniu dokážu nesmierne rýchlo zlikvidovať.

31.01.2015 11:00
láska, vzťah, intimity Foto:
Pes je skvelý spoločník, ale do postele nepatrí.
debata

Zrazu ani netušíte, prečo sex začal upadať, hoci sa stále máte radi. Na vine môže byť práve rušička.

Pes

Je milý, je úžasný aj dokonale vychovaný. Pes je skvelý spoločník, ale do postele nepatrí. Bez ohľadu na hygienické normy, neexistuje dôvodom, pre ktorý by mal spávať v posteli s dvojicou. Ak ste si do postele prizvali štvornohého miláčika, partner čoskoro ostane na druhej koľaji. Mať sex by malo byť romantické, spontánne a ničím nerušené. Ak raz odmietnete lásku, pretože medzi vás vbehne pes, márne sa budete snažiť o dobrý sex.

Staré pyžamo

Patríte k typom, čo majú pekné pyžamo uložené na výlety, dovolenky, prípadne na služobné cesty a doma razíte teóriu, že sa to stratí? Sex máme väčšinou nahí, ale kým sa k pokožke dostaneme, musíme sa prehrýzť cez tkaninu, ktorá nemôže byť odpudzujúca. To platí ako pre muža, tak aj ženu. Aj v starom natrhnutom, či poškodenom a spranom pyžame sa vyspíte, ale nemôžete čakať, že partnera bude stimulovať.

Jedlo

Páry, ktoré jedia v posteli menej súložia. Nie je presne dokázané s čím toto správanie súvisí. Možno je v tom istá genetika lovcov mamutov, ktorí delili priestor na rozmnožovanie a prijímanie potravy. Zároveň to súvisí aj s príjemnými pocitmi, ktoré si spájame s posteľou. V prípade jedla ide v posteli o plný žalúdok, nie o potešenie zo sexu a tak uprednostníme zmrzlinu pred vášnivým číslom. No a nehovoríme o omrvinkách, ktoré by vás mohli pichať pod chrbtom práve v najlepšom.

Televízia

Ak si chcete pozrieť erotický film alebo porno, postačí preniesť si do spálne notebook. Určite týmito chúťkami neospravedlňujete zaobstaranie si televízie do priestoru spálne. O tom, aký vplyv má na sexuálny život sa už toľko popísalo, že viac netreba. Napriek tomu mnohí neveria. Sexuálna frekvencia však padne na úplné dno a prím bude mať miesto nehy diaľkový ovládač.

Problematická posteľ

Dobrý sex možno mať len na dobrej posteli. Určite pri jej zaobstarávaní treba staviť na pevnosť. Vŕzganie, škrípanie, zvuky, ktoré nemajú s dobrým sexom nemajú nič spoločné, dokážu príjemné chvíle poriadne narušiť. Utiahnite všetky skrutky, upevnite voľné diely, naolejujte namáhané dielce. Sex bude opäť nerušený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #posteľ

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....