5 dôvodov, prečo skúsiť lesbický sex

Každej žene napadlo, aké by to bolo, keby miesto dlaní muža hladili jej prsia ruky ženy. Mnohé odradila konvenčná tradícia, že na sex by mali byť dvaja opačného pohlavia.

24.01.2015 14:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Žena k ženskému telu pristupuje omnoho obratnejšie.
debata (13)

No sex je aj o experimentoch, skúsenostiach a potešení. Nikto nehovorí, aby ste presedlali, alebo skúšali, čo vám je proti srsti. Lenže sex so ženou má aj niekoľko erotických výhod.

Nový zážitok

Aj keď vymeníte v živote viacerých mužov, nebude to ako milovanie so ženou. Pri mužovi ide obvykle o city, so ženou sa môžete zamerať výrazne len na pocity. Rozkoš, ktorá nastúpi je zo skúsenosti žien úplne iná ako keď sa milujete s opačným pohlavím.

Žena k vám pristupuje ako k sebe

Nech je muž akokoľvek obratný milenec, nedokáže byť ženou. Žena k ženskému telu pristupuje omnoho obratnejšie. Vie, aký je vagína citlivý priestor, vie sa správne dotýka, pozná cesty kde pritlačiť a kde iba jemne zavadiť. Nehovoriac o jemnosti pokožky, dotykov aj pohybov.

Viac sa spoznáte

Pri milovaní so ženou spoznáte svoje sexuálne limity, svoje túžby, skrátka prekonáte bežné hranice a spoznáte niečo, čo nie je bežné. V sexe naveky získate spomienky aj na zážitky, ktoré väčšina žien prežíva iba naprázdno v mysli.

Dobé dotyky

Dotýkať sa vlastného tela je príjemné, no ak sa dotýkate inej ženy, sama zažijete pocit rozmaznávania akoby v zrkadlovom obraze. Žena reaguje inak ako muža, preto budete nielen rozmaznávaná, ale aj rozmaznávať môžete ako žena. Môžete zmeniť úplne prístup k telu, ktorý požaduje muž. Preto ide o magickú skúsenosť.

Ste pripravená na trojku

S milovaním v trojici, jeden muž a dve ženy budete bohyňou pre každého vášho partnera. Ak ste naklonená experimentom, nebude pre vás problém uvítať v posteli ďalšiu dámu. Po skúsenosti so ženou viete, že partner vám nemusí zavadzať, ale byť skvelým doplnkom. Bez toho, aby ste chceli presedlať na ženy, môže byť ženská spoločnosť aj pre dvojicu skvelým osviežením v posteli.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #lesbický sex

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...