Zabijaci vášne v spálni. Pozor, tieto veci vám poriadne pokazia sex

Nežné objatie, dotyky a bozky, začína sa schyľovať k milovaniu. A odrazu je celá erotická nálada fuč. Čo je príčinou?

22.01.2015 17:07
šťastie, spokojnosť, pár, úsmev, radosť, posteľ Foto:
Pre milovanie je vhodnejšia posteľ s pevným matracom.
debata

Môže ich byť veľa, ale pravda je, že naše zamilované tokanie dokáže ovplyvniť aj prostredie. Keďže asi najčastejšie sa láske oddávame v spálni, mali by sme sa vyvarovať momentov, ktoré sú označované aj za zabijakov vášne a vzrušenia.

Podľa Tracey Coxovej, ktorá píše špeciálnu rubriku pre britský Daily Mail, patrí medzi najväčších nepriateľov erotiky televízor v spálni. Podľa prieskumu, na ktorý sa odvoláva, majú údajne páry s televízorom v spálni až o polovicu menej sexu ako dvojice, ktoré si pohyblivé obrázky do spálne nepriniesli.

Neoplatí sa spoliehať ani na to, že zapnutú televíziu stíšite, aby ste sa mohli s partnerom milovať. Žiarenie monitoru je totiž celkom iné než príjemné intímne svetlo nočnej lampy a bráni v uvoľnení sa. Tiež je to mihanie obrázkov, ktoré môžeme vnímať len podvedome, no pôsobí rušivo.

Elektronika však vo všeobecnosti prináša do spálňového života viac sklamania a demotivácie. Reč je aj o mobilných telefónoch či tabletoch. Dnes už je celkom bežné, že prostredníctvom mobilov komunikujeme, neustále nám niečo pípa, alebo svieti – to všetko môže pri milovaní pôsobiť veľmi rušivo a hádzať poriadne prekážky na ceste za orgazmom.

Pozor, by ste si však mali dávať aj na výber postele. Pre sexuálny život nie sú najvhodnejšie mäkké a poddajné matrace, do ktorých zapadnete a bránia vám tak experimentovať, ale tiež sa vhodne pri milovaní „uložiť“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #posteľ #spálňa #zabijaci sexu

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...