Klasické milostné polohy inak a lepšie

Stačí štipka čili, exotického korenia alebo byliniek a zrazu aj známe jedlo chutí lepšie. Čo tak primiešať trochu „korenín“ k sexuálnym polohám, ktoré už poznáte tak dobre, ako chleba s maslom?

20.01.2015 07:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Urobte v milovaní zopár malých zmien.
debata

Vyskúšajte pár zmien a všetko bude krajšie, chutnejšie, vášnivejšie. Štyri najčastejšie spálňové polohy budú chutiť od dnes úplne inak.

Misionár plus

Stačí jemne nadvihnúť panvu. Môžete použiť malý vankúšik, alebo špeciálnu pomôcku stvorenú k tomuto účelu. Maličkosť, ktorá je ako exotické korenie bežného života. Dôvod, prečo sa milovanie vďaka vankúšiku zlepší, je jasný. Partner naráža na najcitlivejšie miesto ženskej vagíny a žene zároveň uvoľní svaly v okolí panvy. Vynikajúca kombinácia pre skutočne erotické zážitky.

Poloha odzadu

Obvykle sa obmedzí na klasické pohyby a hladkanie po zadku, či jemné plesnutie. Spravte menší krok smerom k experimentu. Oprite sa lakťami o posteľ, partner sa jemne zakloní a tak bude môcť popri súloži prstami jemne rozmaznávať aj váš análny otvor. Iná atraktívna variácia je, ak sa partner zozadu ovinie okolo vás a prstami dokáže jemne hladkať klitoris. Spolu s prirážaním odzadu to vytvára skvelé orgazmické pocity.

Vymeňte si strany

Klasická jazdecké poloha nie je zlá, ale vyskúšajte sa otočiť chrbtom k tvári partnera. Využijete pocit klasiky a pritom zažijete dráždenie ako pri polohe odzadu. Ak sa vám tento spôsob milovania zdá príliš krkolomný, uspokojí aj iná kombinácia. Skloňte sa k partnerovi a počas jazdenia ho dráždite bradavkami po hrudi. Maličkosť, ktorá sa obom milencom zapáči.

Užší prienik

Misionár je azda tá najvďačnejšia poloha aj vďaka variabilite, ktorú ponúka. Jedným zo zlepšení je, ak nohy nedáte od seba, ale ich spojíte. Jemne nadvihnete panvu a partner do vás vnikne tak, že mu penis vo vagíne doslova stlačíte. Tento pocit je veľmi intenzívny. Pre oboch partnerov sa zosilňuje trenie aj pocit spojenia. Muž je obkročený okolo vašich nôh, čo zvyšuje pocit jeho nadvlády nad vami. Poloha, ktorá okorení každú dobrú noc vášne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #orgazmus

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...