Čo si muži myslia o ženskej masturbácii?

Masturbácia je samozrejmá súčasť života každej ženy. Niekedy iba tak z nudy, niekedy, aby si kompenzovala, čo jej chýba v posteli.

19.01.2015 07:00
sex, sexi žena, spodná bielizeň Foto:
Masturbujúce ženy omnoho lepšie prežívajú milostný život.
debata

Muži dobre vedia, že ženy sú často na vrchole rozkoše bez nich. Nemá zmysel to tajiť, skôr využiť, aby masturbácia aj spoločné sexuálne zážitky s partnerom mohli ešte viac prekvitať.

Neuspokojivý sex

To napadne každého chlapa, ktorý príde na to, že sa často snažíte svoje telesné chute uspokojiť mimo spoločnej postele. Nie je to vždy pravda. Jednoducho ženy, rovnako ako muži, majú chuť na vlastné predstavy, kúsok intimity a zážitky so svojim telom. Napriek tomu sú ženy, ktoré vo vzťahu viac masturbujú mužmi chápané ako tie, ktorým partner nevie ulahodiť. Skúsite mu to vyvrátiť?

Je to sexi

Ktorému mužovi by sa nepáčilo sexuálne predstavenie omnoho intímnejšie ako striptíz? Každého vzrušuje pohľad na nahé ženské telo a ak sa k tomu pridajú aj slastné povzdychy a nefalšované vzrušenie, sú „hotoví“ skôr ako vy. Ženská masturbácia je aj veľmi časté kľúčové slovo pri vyhľadávaní pornografie. Takže pokojne sa na takéto myslenia chlapa spoľahnite a môžete mu niekedy na spestrenie predviesť, ako sa „robíte.“. Ocení vašu odvahu aj štýl.

Je zaujímavejšie

Aj takéto myšlienky im blúdia hlavou. Nejeden by si rád vyskúšal, aké je to byť ženou. Najmä pre zážitok z masturbácie. Omnoho viac možností od bodu G, cez klitoris až po skutočne zaujímavé zážitky. Muži si jednoznačne myslia, že to musí byť unikátny spôsob a tak trochu závidia ženám ich vagínu. Najmä kvôli zážitkovému sebaukájaniu.

Majú rady ženy, čo masturbujú

Hoci sa na jednej strane bránia predstave, že ich partnerka je odkázaná na prsty, prípadne masturbačné pomôcky, na druhej strane zbožňujú ženy, ktoré si vedia orgazmus užiť. Ženy ktoré často masturbujú, totiž omnoho lepšie prežívajú aj milostný život. Poznajú svoje telo, svoje pocity, dotyky a radi sa o zážitky podelia. Obvykle nie sú ďaleko od pravdy a ženskej masturbácii preto fandia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #sexuálne fantázie #sexuálne techniky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...