Spoznajte najzmyselnejšie ženské gestá

Môžu byť použité v rámci flirtu, dvorenia, alebo len tak, pre "ziskrenie" domácej atmosféry.

10.01.2015 11:00
žena, krása, pleť, vlasy Foto:
Zvodný pohľad sa oplatí natrénovať.
debata (2)

Každá spoločná domácnosť občas potrebuje rozihrať kvapku vášne a práve žena je na zmyselné gestá ako stvorená. Využite potenciál ženstva na nežné zvádzanie aj vyzývavejšie sexuálne návrhy.

Zvodný pohľad

Oplatí sa ho natrénovať. Vyzerá ako náhodný, ale trvá jednu až dve sekundy. Môže byť aj dlhší, čím ste si s partnerom bližší. Muža rozpaľuje pohľad ženy, pri ktorom sa díva zboku. Atraktívne pre muža je rovnako, keď ho žena sleduje opakovane a dvíha pohľad priamo k nemu. V mužovi to vzbudzuje pocit dôležitosti a v tom momente ho máte na háčiku.

Odhaľovanie krku

Ak máte dlhé vlasy, pokojne si ich prehoďte tak, aby sa mužovi zjavila čistá línia štíhleho krku. Pokiaľ máte vlasy krátke, je potrebné na krk upozorniť. Môžete jemne nakloniť hlavu, alebo si prejsť po ňom prstami. Upútajte muža na svoj krk, nech vie, že ste žena. Stačí naozaj tak málo a zrazu uvidíte zmenu. Do partnera akoby ste strelili amorov šíp.

Dotýkanie sa vlasov

Ženské vlasy sú extrémne erotické. Preto ich moslimovia kážu zahaľovať. Tvoria neoddeliteľnú súčasť ženského sexepílu. Hra s nimi je ako pozvanie na láskanie. Stačí si ich natáčať na prst, alebo sa s nimi len tak zabávať. Nezabudnite pri tom na úsmev a máte okamžite mužovu pozornosť. Zároveň s ňou aj istotu, že sa mu v nohaviciach začína už odohrávať malé dobrodružstvo.

Obliznutie pier

Extrémne sexuálne až vyzývavé gesto. Určite nie je vhodné na použitie počas nevinného flirtu, ale ak už ste svoji a chcete len rozdúchať milostnú atmosféru, je to práve gesto, ktoré pomôže mužovi prekonať aj posledné pochybnosti a skočí k vám do postele. Obliznutie pier symbolizuje zvlhnutie vagíny. Preto je vhodné spraviť ho v momente, keď už je aj vaše telo pripravené na viac ako bozky.

Odhalenie nôh

Oplatí sa kvôli tomu nosiť sukňu. Nemusí byť ani extrémne krátka, práve naopak. Aj sukňa jemne nad kolená sa dá taktne skrátiť povytiahnutím. Takého gesto je pre muža priam pozvánka. Hodí sa samozrejme už na intímnejšie chvíle, do partnerstva a na vygradovanie atmosféry. Ak vám spod sukne vykukne aj podväzkový pásik, nevadí, ovzdušie sa akurát ešte viac prežiari esenciou erotiky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zvádzanie #dvorenie #zmyselnosť #dráždivosť

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...