Muž v znamení kozorožca: Kamenná tvár túžiaca po pochvale

Podobne, ako ženu narodenú v znamení kozorožca, aj muža, ktorý sa narodil v druhej polovici decembra či v prvej januárovej, zaujíma kariéra.

30.12.2014 17:00
debata (2)
Muž v znamení kozorožca. Foto: SHUTTERSTOCK
kozorožec Muž v znamení kozorožca.

Prekážka? Neexistuje!

Nielen chce, ale jeho zámer je taký neoblomný, že máločo z toho, čo mu stojí v ceste, nezdolá. Slovo prekážka ani nepoužíva. Načo by aj, veď stojí pred ním len krátky čas. Jedno majú muži v znamení kozorožca spoločné: hoci sa tvária neoblomne ako skala, uznanie a pochvala im robia dobre. Ktovie, či by bez nich prežili…

Chladný aj vo vzťahu

Chladný je kozorožec aj vo vzťahu. Minimálne tak pôsobí, pretože najvyššie v rebríčku hodnôt uňho kraľuje úspech, práca, sebarealizácia. Vzťah je niečo, čo prichádza samo a neveľmi na tom záleží. Kozorožec považuje vzťah za samozrejmosť a keďže má vždy hlavu plnú pracovných plánov, partnerka môže oprávnene cítiť, že ju zanedbáva.

Svokru si obľúbte

Je lepšie, ak si s nastávajúcou svokrou budete ako nevesta rozumieť, pretože pre kozorožca je rodina posvätná. Máloktorý kozorožec za ňou zavrie dvere, nenavštevuje ju alebo k nej prechováva vlažné vzťahy. Pripravte sa tiež na to, že ak si nesadnete s jeho bratom, on sa automaticky postaví na jeho stranu.

Buďte dobrou gazdinkou

Ako si kozorožca získať? Osloví ho, ak je žena gazdinka. Stará sa nielen o dom, ale aj o záhradu a všetko je v neustálom poriadku. To mu pripomína detstvo a matku. Bonusom bude, ak navaríte obed, ktorý ochutná aj jeho matka. Naobíďte však ani jeho otca. Je preňho rovnako dôležitým ako matka. Uznávajte ho a čo najčastejšie to dávajte najavo.

Dôsledný otec

Otec je kozorožec dobrý, dôsledný. Čo potomkov naučí, bude určite zmysel pre organizáciu a spoľahlivosť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svokra #rodina #spoľahlivosť #kozorožec #dôslednosť #gazdinka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...