Príbeh: Nevedela som, čo mám v posteli robiť. Ale potom...

Klára (31) mala veľmi konzervatívnych rodičov. Nikdy si s ňou nesadli, aby jej vysvetlili čosi o chránenom sexe či menštruácii...

26.12.2014 07:00
sex, milovanie Foto:
Svoje telo začala objavovať neskoro. Ale stálo to za to.
debata

Na dnešnú dobu sa vydala dosť skoro. Hneď, ako zmaturovala, odviedol si ju pred oltár jej spolužiak zo strednej školy. Sedeli podľa abecedy a on sa jej „ušiel“. Začalo to zamilovanými pohľadmi, potom čakaním pred školou po vyučovaní, prvou návštevou u rodičov. Všetko ako zo starého filmu. Klára si to inak nepredstavovala, lebo aj jej mama sa vydala za svojho spolužiaka a je s ním dodnes, čiže už dobrých 30 rokov. Rozvod sa v ich rodine nenosil.

Všetko pokračovalo tak, ako si myslela, že pokračuje vo všetkých rodinách. Sex brala iba ako povinnú jazdu. Lepšie by bolo, ak by to neexistovalo. Kým sa za Rada vydala, sex trpela. Mohol sa jej však dotknúť len potme a o tri minúty muselo byť po všetkom. Dotyky na verejnosti neprichádzali do úvahy a pri slove menštruácia sa červenala. Vložky mala schované tak, aby jej ich nikdy neobjavil. Keď mu počas týchto neplodných dní chytila ruku zo svojho brucha a odsunula ju na jeho telo, znamenalo to, že sa jej nemá sedem dní dotýkať. Myslela si, že takto žijú všetky ženy…

Kamarátky mala len dve, no boli podobné ako ona, o sexe nikdy nepadla reč. Z toho usudzovala, že sex je niečo špinavé, čo treba len trpieť. A keďže ony o tom nehovorili nič iné, domnievala sa, že všetky majú k tomu rovnaký postoj. Príliš to však neriešila. Po svadbe už na sex „prestala mať chuť“. Veď už sa vydala, už sa nemusí snažiť. A určite ju neopustí, prečo by to robil? Veď sex nie je to najdôležitejšie. Je dobrá gazdinka, perfektne varí. Každý deň ho čaká s teplou večerou. To, ako si všimla, jej suseda – rovesníčka, nerobí. A hádajú sa ako v talianskom filme. Kým oni – raz v živote.

Články o sexe nečítala. Ak na nejaké naďabila, s hrôzou ich zavrela a obzrela sa, či ju niekto nesleduje. Jeden-dva možno prečítala, ale pomyslela si, že ide o ženy ľahších mravov. Preháňajú, nikto toto v posteli nestvára. Bola veľmi prekvapená, keď si jej muž, už v čase, kedy sa takýmto slimačím tempom snažila otehotnieť, našiel milenku. V posteli bola taká dobrá, že Kláru neváhal opustiť. Absolútne sa nezdráhal. Prišiel jedného dňa domov a postavil ju pred hotovú vec.

Toto bol pre Kláru veľký šok. Neverila, že niekto pohrdne jej kuchárskym umením. Starala sa oňho ako o bábätko, tolerovala mu, že chodil s kamarátmi na pivo a na ryby. Ako mohol? Rado sa však príliš nezamýšľal. Uvažoval len nad tým, aby bol opäť slobodný a zbavil sa bremena, ktoré ho ťažilo. Sex s novou milenkou bol taký kvalitný, že v tie dni ani nemyslel na nič iné. A práve tie dni boli pre Kláru kľúčové. Kde spravila chybu?

V tie dni tiež stretla pracovne istú osobu, ktorá paradoxne o sexe nemala problém rozprávať. Pre Kláru to bolo niečo neslýchané. Len čo sa trošku spoznali, opýtala sa jej, aký mali s manželom sex, čo všetko v posteli robili. Červenala sa, nebola zvyknutá na takú temu rozprávať. Neskôr si začala s touto osobou, ktorá nemala žiadne hranice, chatovať. A prišla na to, kde robila chybu. Že tak, ako to čítala v tých dvoch článkoch, ženy naozaj žijú. Pre ňu bolo neslýchané ukázať mužovi zadok, nechať sa lízať na dennom svetle, orál a anál, o tom iba raz počula a okamžite zastrčila niekam ďaleko do úzadia…

Hoci bolo už neskoro, začala objavovať svoje telo. Vedela, že tá kŕčovitosť a panenskosť, ktoré mala v sebe, bola spôsobená staromódnou výchovou. Pretože jej rodičia sa tvárili, že tá téma je tabu. Ak by o tom prehovorila, hrozila by jej facka. Obaja sa tvárili, že to neexistuje a že ju asi priniesol bocian. Nové priateľstvo s kamarátkou jej však otvorilo oči. Odrazu zatúžila všetko to, o čom jej rozprávala, zažiť. Naplno, so všetkým. Byť dračicou. Navštívila nejaké kurzy, hoci bála sa, že sa to niekto dozvie, uvidia ju, alebo tam stretne niekoho, kto pozná jej rodičov. Ale prekonala sa.

Až po rozvode začínala objavovať sex. Za Radom banovala čoraz viac. Silou-mocou ho chcela späť, dokázať mu, že to všetko, čo on robí s milenkou, predsa vie aj ona, len si to nepripustila! Jej bývalý manžel však na jej správy neodpovedal. Dávno mal svoje problémy a dokonca už plánoval svoj vzťah spečatiť. Klára v tom čase veľa pochopila. Aj to, aký je sex pre mužov dôležitý, aj to, že žiadným varením si muža pri sebe neudrží.

Kúpila si čipkovanú bielizeň, začala ako 30-ročná chodiť na diskotéky. Najskôr sa správala neprirodzene, musela predsa po rokoch nájsť svoju pravú tvár. S tou osobou, ktorou bola, sa už nestotožňovala. Na rad prišlo aj porno. Začala objavovať svoje telo tak, ako ostatné dievčatá v pätnástich. Ale neprekážalo jej to. Radšej teraz, ako nikdy. Oholila sa, a vyšla na lov. Zbalila si jedného chlapca, len tak, na skúšku. Ale ten už od nej neodišiel. Vôbec jej neprekážalo, že mal o päť rokov menej a jemu, že bola taká neskúsená. On mal komplex učiteľa, ktorého ona hľadala…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #sex #rozvod #diskotéka #neskúsenosť #konzervatívni rodičia

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...