Miesta, ktoré nakopnú váš sexuálny život

Nové zážitky, skúsenosti, horúca iskra do sexuálneho života.

23.12.2014 07:00
milenka, milenecký sex Foto:
Fantázii sa medze nekladú, plňte si svoje sexuálne sny.
debata

Medzi štyrmi múrmi spálne môžete pozerať filmy, čítať erotické knihy, ale ak chcete poriadne nakopnúť, opustite hranice vášho sveta. Odpútate sa od životného aj milostného stereotypu. Prekročíte obvyklosť a rozšírite si obzory.

Sex shop

Rýchle, praktické a vcelku lacné riešenie, ako nájsť nové možnosti sexuálneho vyžitia. Už samotná návšteva priestorov s erotickými hračkami vás zblíži. Naladí na túžbu po poznaní. Objavíte mnoho pomôcok, ktoré vám našepkajú, že pravidlá sexuálnych hier môžu mať mnoho podôb. Nie je zlé sem – tam si kúpiť spoločnú hračku, alebo zájsť do sex shopu len pre inšpiráciu. Samotné prekonanie „tabu“ zaručí vylepšené sexuálne výkony.

Nuda a adult destinácie

Nudapláže lákajú počas leta, ale aj v zime sa dajú nájsť unikátne rezorty, ktoré ponúkajú extra porciu zážitkov. Spravte si výlet počas zimy nielen za exotikou, ale aj erotikou. Mexiko, Austrália, Karibik. To všetko sú miesta, kde aj v zime nájdete teplé počasie a adult hotely. Teda miesta, kde nekričia deti a s prívlastkom nudarezort môžete chodiť po trópoch skutočne slobodne. Bez plaviek, oblečenia, bez škrupúľ. Sami uvidíte, ako takýto výlet mimo všedných dní oživí váš (sexuálny) život.

Swingers klub

Pozor, nikde nie je napísané, že nové skúsenosti vám musia priniesť do vzťahu iné osoby. Pokojne si swingers večer môžete užiť len vo dvojici. Prípadne sa porozprávať s inými pármi. Sex je na tomto mieste výsostne dobrovoľný a mnoho dvojíc nikoho medzi seba nepustí. Ide však o zážitok, inšpiráciu, okukanie nových techník, skúsenosť nepoz­naného vzrušenia a nahoty. Navštíviť swingers klub neznamená prekročiť hranice vernosti, ale stereotypu určite.

Po stopách svojich snov

Pri sexuálnych snoch neplatí, že ich netreba nikomu povedať, pretože sa nesplnia. Práve naopak. Povedzte polovičke, čo vás láka. Možno sú to banality ako sex v lietadle, vlaku, v stajni, plavárni, v knižnici, na verejnom priestranstve. Kdekoľvek. Navštívte tieto miesta spoločne s partnerom. Nemusíte sa na nich priamo oddať láske, ak to považujete za nevhodné. Môžete však nechať pracovať vaše predstavy. Vzrušovať sa dotykmi, slovami a potom si esenciu miesta preniesť k sebe do spálne. Uvidíte tú zmenu, keď obaja ukradnete z cudzích miest trocha inšpirácie. Sex je totiž do veľkej miery záležitosťou našej mysle. Ak ju preto budeme dostatočne stimulovať erotickými podnetmi,  manželskej posteli nuda nehrozí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #sex #radosť #miesto #nudapláž #sexšop

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....