Muži, ktorým je lepšie sa vyhnúť. Aspoň dočasu

Máte nejaký čas po rozvode alebo rozchode a single život, ktorý ste si doteraz užívali, vás pomaly prestáva baviť. Začínate sa obzerať po niekom, kto by nebol len krátka posteľová záležitosť.

22.12.2014 12:00
sedenie, chrbát, chrbtica, práca, počítač,... Foto:
Pozor na muža, s ktorým ste nadviazali vzťah online.
debata

Chápeme, žena je tvor „párový“ a tak, až na malé výnimky, každá jedna túži po milom, príjemnom, šarmantnom mužovi po svojom boku. Niekom, pri kom by ste sa ráno zobúdzali, riešili s ním radosti aj starosti. Nuž, ak takého naozaj chcete, musíte vyberať s rozumom. Nie každý fešák, motajúci sa okolo vás, je vhodný na trvalý vzťah. Vieme, ktorým typom by ste sa mali radšej vyhnúť. Niektorým na istý čas, iným radšej navždy.

Pán (ne)dokonalý. S týmito radšej opatrne:

Čerstvo rozídený alebo rozvedený:
Tohto chlapíka môžete stretnúť kdekoľvek. V bare, kam prišiel s kamarátmi, v práci alebo hoci aj v knižnici. Sú všade medzi nami.
Poznávacie znamenie: Žiadne. Na prvý pohľad totiž nespoznáte či je alebo nie je zadaný alebo práve rozídený. Pozval vás na kávu? Využite situáciu a pýtajte sa. Ak sa dozviete, že je pár týždňov po rozvode alebo rozchode, vyčkajte. Do takéhoto vzťahu sa naozaj neoplatí hrnúť, lebo jeden vzťah nie je poriadne uzavretý (aj keď vám môže hovoriť niečo iné), aby mohol nastať nový.
Riziká: V krátkom čase sa s vami rozíde, lebo ľúbi svoju ex-partnerku, chce byť sám, nemiluje vás…niečo z toho alebo aj všetko naraz.

Ten, čo nevie čo chce:
Vraví sa, že ženy nevedia čo chcú… Úprimne, ani muži na tom nie sú oveľa lepšie. Aspoň niektorí z nich.
Poznávacie znamenie: Už po krátkom čase sa vám zdá, že trpí latentnou schizofréniou. Pozve vás niekoľkokrát na kávu a vždy to zruší, presunie, tvári sa, že zabudol. Keď vás takáto situácia prestane baviť a začnete ho ignorovať, odrazu volá, píše, pripomína sa. Ustúpite a necháte sa opäť niekam pozvať. A on to opäť zruší. Nuž, aby sme mu nekrivdili, tak z desiatich pozvaní, nápadov čo robiť a podobne sa uskutočnia dva. I to až vtedy, keď to už chcete s ním „zabaliť“. Rozmýšľate, či má doma ženu, deti, či si z vás robí dobrý deň alebo je bisexuál. Možno. Ale hlavne nevie, čo chce…
Riziká: Nerozhodne sa nikdy. Vždy budete len tá v zálohe, keď nebude mať nič iné dôležitejšie, zaujímavejšie zábavnejšie na práci.

Taký, s ktorým sa stretávate viac na sociálnych sieťach ako v reálnom živote:
Nájdete ho na Facebooku, Pokeci, Partneroch… jedným slovom všade na nete. Možno ste počuli množstvo krásnych príbehov o dvch ľuďoch, ktorí sa našli práve vďaka internetu. Tak, a teraz skúste počúvať aj tie, ktoré boli úplná katastrofa. Ktorých je viac?
Poznávacie znamenie: Odmieta alebo odkladá reálne stretnutie s vami, aj keď si spolu „četujete“ denne už viac ako pol roka? Pozor! Toto zaváňa manželstvom či vzťahom. Bohužiaľ, nie s vami. Nevymenili ste si ani telefónne čislo, lebo on sa tomu bráni? Zablokujte ho!
Riziká: Je zadaný, škaredý, iný ako sa opisuje… Jednoducho klame, zavádza. Z tohoto rozhodne nebude zdravý vzťah.

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #vyhnúť sa #nesprávni chlapi

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...