5 dôvodov, prečo potrebujeme erotické hračky

S príchodom dospelosti by sme nemali rezignovať na hry. Nečakajte ani na to, až raz budete rodičmi.

13.12.2014 08:00
erotické hry, erotické pomôcky, intimity, sex Foto:
Erotické hračky prinášajú do postele variácie.
debata

V dospelosti je hra rovnako dôležitá ako v mladosti, len si treba vybrať správne hračky. Hrať sa môžeme aj s erotikou, ktorá nás síce fascinovala už v mladosti, no dnes z nej môžeme pokojne sňať tabu. Hra formuje naše správanie, zlepšuje vnímanie sveta, rozvíja naše schopnosti. O toto všetko sa pripravíte, ak nepoužívate erotické hračky.

Erotické hračky nie sú len pre osamelých

Zaškatuľkovali sme si erotické pomôcky ako niečo, čo sa hodí pre jedincov, bez možnosti adekvátneho sexuálneho vyžitia. Omyl. Od mladosti viete, že najzaujímavejšie sú hry spoločenské. Prijať do sexuálneho života sexuálne hračky obohatí život v posteli a to hneď niekoľkonásobne. Ak chcete od sexu viac, ani neváhajte. Erotické hračky sú tu pre vás.

Redukujú stres

Dnešná doba je na stres nesmierne náročná. Vďaka stresu máme sexu nielen menej, ale je aj nekvalitnejší. Erotické hračky sú cestou k smiechu, zábave, uvoľneniu. Pôsobia na odbúravanie stresu a zároveň jemne stimulujú vzrušenie. Americkí sexuológovia začali zaneprázdneným párom ako prvé predpisovať na stagnujúci sexuálny život práve rôzne sexuálne hračky. Fungujú. Za touto radou už nemusíte ísť do poradne, stačí ju uviesť do praxe. Zahrajte sa s partnerom a uvidíte zlepšenie.

Stimulujúca hra

Pri erotických hračkách sa jeden z vás môže tak trochu aj ulievať. Niekedy nemusia mať chuť na sex obaja rovnakú. Ak ani hračky nepomôžu naštartovať vášeň, nevadí. Pokojne sa môžete iba zahrať, prípadne uspokojiť partnera, ktorý je viac pre hru zapálený. Erotickými hračkami sa vyhnete sporom, ktoré by inak mohli vzniknúť z rozdielnej sexuálnej túžby a predstavy.

Spoznávate sa

Spoločne aj každý osobitne. Masturbácia s erotickými hračkami by mala byť samozrejmosťou. Spoznávate pocity svojho tela, nové rozmery sexuality. Erotické hračky mnohým pomohli prijať svoju sexualitu a telo. Pretože len ľudia spokojní a oboznámení so svojim telom môžu mať plnohodnotné potešenie zo sexu a takéto potešenie aj poskytnúť. Sexuálne hračky vo dvojici zasa prinášajú spoznávanie seba navzájom.

Korenie sexuality

Nesmieme zabudnúť ani na tento aspekt sexu. Pretože aj najlepšieho jedla sa prejeme, najkrajší obraz opozeráme, najobľúbenejšie miesto nás začne nudiť, ak si nevymyslíme zmenu. Erotické hračky prinášajú do postele variácie, vďaka ktorým nebudete mať pocit, že sa už nepriťahujete, nemilujete, nemáte radi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotické pomôcky #erotické hry

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...