Vlastnosti, za ktoré vás pošle k vode

Ženská intuícia niekedy vypovie poslušnosť. Najmä v prípade, keď ide o správanie samotných žien.

30.11.2014 08:00
láska, vzťah, radosť Foto:
Niekedy netreba na vzťah žiadnu alchýmiu.
debata

Žena vie vycítiť, či chlap náhodou nepasie po inej, dokáže identifikovať, ak sa vo vzťahu zmení klíma, ale niekedy nevie presne určiť, čo partnerovi lezie na nervy tak, že už strihá meter, kedy vás opustí, ak sa niečo nezemní.

Tlak

Muž nedokáže dlhodobo odolávať tlaku. Dosť stresu prináša dnešná doba a nepotrebuje, aby aj doma cítil, že sa musí partnerke zodpovedať ako svojmu šéfovi. Rešpektujte jeho potreby, že sem – tam potrebuje byť sám len tak bez príčiny, vybehnúť von na pivo a obzerať baby. Hlavne mu nevyčítajte, ako nechce byť s vami, nech si nemusí vymýšľať výhovorky. Šťastné partnerstvá tvoria aj plnohodnotné chvíle odlúčenia.

Neustály kolobeh reči

Byť ticho je výsada milujúcej sa dvojice. Niekedy netreba na vzťah žiadnu alchýmiu. Jednoducho sa vráťte v čase. Počas zamilovanosti ste vedeli byť dlhé hodiny ticho a iba sa ľúbiť. Ženy, ktoré nevedia udržať doma ticho, sú ako sa hovorí v hľadáčiku mužov na odstrel.

Zvedavosť

Poznať kam ide, kedy sa vráti, s kým trávi čas a pri meškaní mrzuto pozerať na hodinky. Ale toto predsa každý muž zažil. Pýtate sa kedy? V detstve u svojej mamy. Keď sa konečne nadýchol slobody a pustil sa materskej sukne, má ho čakať rovnaké peklo? Povie si, že nikdy.

Žiarlivosť

Ak žena žiarli, je to pre muža výstraha. Mnoho žien však žiarli skutočne komplexne. Nielen na sexi kolegyne, ale aj na rodinu, partnerovu mamu, či kamarátov. Žiadna žena si žiarlivosťou muža nezískala. Naopak, každá si podpílila pod sebou konár dobrého vzťahu.

Hrubý slovník

To, čo sa toleruje počas sado – maso hier, je v bežnom živote pre muža neprijateľné. Každým vulgarizmom sa stráca charizma jemnej a spanilej dámy, po ktorej každý chlap túži. Ak navyše zvyknete utrúsiť ako baník aj na verejnosti, je to častý dôvod, pre ktorý muž nič nepovie, ale jednoducho odíde. A vy môžete na neho nadávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #správanie #zvedavosť #intuícia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...