Tri fatálne chyby pri zoznamovaní! Tak pre toto ste stále sama

Skúste brať rande "športovo". Nejde predsa o život.

28.11.2014 17:00
rozhovor s mužom, kaviareň, rande Foto:
Nesnažte sa priveľmi, pokazíte to.
debata

Tak veľmi sa snažíte, že po desiatich minútach leziete každému chlapovi na nervy. Ste skvelá v kuchyni aj v posteli, máte výbornú kariéru, super postavu, úžasné plány, fajn kamarátov… Vy sa ho snažíte vlákať do vášho super života a on už nevládze počúvať vaše chválenkárske reči. Iste, chcete zapôsobiť a muži nemajú radi smutné a depresívne ženy… Ale, uberte! Možno budete prekvapená, ale muži nehľadajú dokonalú bytosť, len skvelú parťáčku. Veselú, ale nie veľmi. Príjemnú, tak akurát a hlavne prirodzenú.

Asi tisíckrát sa namiesto do jeho očí pozriete na displej mobilu a bez zaváhania doň rýchlo niečo „naťukáte“. Poviete prepáč a o päť minút to robíte znova. Pýtate sa ho dokola to isté, nie ste sústredená a tak vám možno práve pred očami krachuje vzťah, ktorému ste ani nedali šancu začať. Muž chce byť stredom vášho vesmíru a to hneď od začiatku. Počúvajte ho a buďte priateľská, hoci ste extrémne „bizi“. zabudnite na mobil, užívajte si okamih so skvelým mužom. A venujte sa mu.

Nie! Len neposielajte armádu sms-iek. O tom, ako sa vám večer páčil, čo práve robíte, čo plánujete na ráno alebo čokoľvek, čo ho rozhodne nemôže zaujímať. Ak už máte nutkanie mu okamžite po vašom rande písať, hoci by ste nemali, neposielajte viac než jednu správu. Všetko nad tento počet sa považuje za veľa! nepodsúvajte sa mu, vydržte, dovoľte mu byť mužom.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #rande #sms-ky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...