Trpí váš partner syndrómom malého penisu?

Zatiaľ, čo ženy majú predmenštruačný syndróm, muži trpia na malé penisy.

22.11.2014 08:00
andropauza, testosterón, penis, vyšetrenie,... Foto:
Svoj penis vidí každý chlap inak ako ten cudzí.
debata

Prejavy sú podobné a dokonca aj cyklicky atakujú ego muža, akoby na neho chodili mesiačiky. Syndróm malého penisu však nemusí postihovať len mužov, ktorí majú skutočne prirodzenie v závese. Často postihuje aj priemerne obdarených jedincov. Trpí týmto neduhom likvidujúcim kvalitný sexuálny život aj váš partner? Možno mu viete pomôcť!

Trauma zo sprchy

Syndróm malého penisu (SMP) sa nestane doma, alebo len tak pri pozeraní porna. Často ho vyvolajú spoločné sprchy v plavárňach, alebo posilňovni. Od puberty sa začínajú muži porovnávať a pozor, svoj penis vidí každý chlap inak ako ten cudzí. Pohľad zhora na svoj nástroj a pohľad priamo na penisy iných znamená optický úbytok jeden až dva centimetre v porovnaní s konkurenciou. Toto zvykne mužov poriadne odrovnať v sebadôvere.

Sám s pravítkom

Niektorí muži si skutočne svoj penis nikdy nemerali. Tvoria vo svete ale takú menšinu, že pre nich ani nie je názov. Väčšina mužov presne vie, koľko centimetrov meria ich prirodzenie. Výsledok často posudzujú a skúmajú intenzívnejšie ako výšku ich bankového konta. Z času na čas prepadnú podozreniu, že to čo im príroda nadelila, ich frajerke nestačí.

Žijeme v dobe nadštandardu

Či sa to už týka stravovania, luxusu, oblečenia, tak aj penisov. Sexuológovia dospeli k záveru, že priemerná veľkosť penisu v pokoji na úrovní 6 – 10 centimetrov a počas erekcie na úrovni 11 – 17 centimetrov je veľkým nadštandardom, čo sa týka evolúcie a primárnej funkcie zavedenia spermií do maternice. Na tento účel postačuje penis veľkosti 9 centimetrov počas erekcie. Nakoniec aj tie najcitlivejšie miesta vo vagíne sú práve v prvej tretine, takže načo to súperenie veľkostí?

Pomôžte partnerovi s SMP

Muži trpiaci syndrómom malého penisu majú často problémy s erotikou. Tou pravou, pri ktorej ste nahí, láskate sa, objímate. Nevedia sa vyrovnať s tým, že ich penis obdivujete, beriete do pusy, hráte sa s ním. Častejšie trpia poruchami erekcie ako muži hrdí na svoj penis. Samozrejme tým, že penis menej používajú, toporivé telieska prestavajú byť flexibilné a penis sa skutočne zmenšuje. Je preto adekvátne spraviť z chlapa opäť hrdinu. Dajte mu najavo, ako je s ním sex fantastický, ako sa vám páči, že má presne ten uhol sklon, veľkosť ako vám vyhovuje. Spokojnosť s milovaním ešte žiadna žena nemerala veľkosťou penisu. Preto nebudete klamať. Spoločný sex môže byť krásny a vaša spokojnosť s ním pomôže mužovi úplne eliminovať prejavy SMP.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #erekcia #sebavedomie #trauma

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...