Znaky, že ho v posteli už nevzrušujete

Nočná mora každej ženy. Pri partnerovom pohľade máte zrazu pocit, akoby chcel prepnúť na iný kanál. Sexu máte stále menej a zrazu zistíte, že už by ste boli vďačná aj za milenca.

19.11.2014 07:00
láska, vzťah, problém Foto:
Vytratilo sa vzrušenie a zostala len túžba uspokojiť pudy.
debata

Nie preto, že by mal lepšiu výbavu v nohaviciach, alebo atraktívnejšiu tvár. Iba preto, že máte pocit, že doma niečo chýba. Niečo, čo vás stále baví vystrájať v posteli.

Televízia, alebo milovanie?

Viete, že kedysi akoby neexistovala televízia, počítačové hry, vlastne nič, iba váš rozkrok. Ak ste nebodaj dali na seba erotickú bielizeň, partner si bol ochotný vziať aj deň voľna. Dnes má množstvo výhovoriek, pre ktoré nemôže venovať pozornosť vášmu telu. Dobrý film, rozhodujúci zápas, posledná kapitola napínavej knihy, akýkoľvek zmyslový zážitok má prednosť pred vašimi bradavkami. Vzrušenie? Nulové!

Sex sa mení

Kedysi sa nechcel uspokojiť len preto, aby si milostný zážitok užíval čo najdlhšie. V súčasnosti zavrie oči a čo najrýchlejšie smeruje k svojmu ukončeniu. Dôvod? Vytratilo sa vzrušenie a zostala len túžba uspokojiť pudy. Možno je to obojstranné, možno iba prestal vnímať vaše krivky ako niečo, čo ho privádza k erekcii.

Prvé zlyhania

Netreba z nich robiť vedu. Pozor, chlap nie je sexuálny stroj. Preto sa aj mladíkovi na vrchole vitality nemusí „zadariť“. Príčinou môže byť vyčerpanie, stres, myšlienky kade – tade. No ak ich neviete presmerovať na seba ani za niekoľko desiatok minút, je jasné, že ste pre neho druhá liga. Zdravý muž totiž môže mať erekciu prakticky naveky, ale všetko záleží od toho, koľko vzrušenia v ňom partnerka navodí. So sexi mrškou sa pochlapí aj šesťdesiatnik. Bez vzrušenia doma bude musieť do lekárne pred sexom zájsť aj štyridsiatnik.

Nehmotné darčeky

Kúpiť čokoládu, kvet, alebo lístok do divadla, to vie chlap dať aj kamarátke, kolegyni, žene ktorá ho eroticky nepriťahuje ani za máčny mak. Tej, čo ho vzrušuje bude dávať omnoho viac. Snaží sa pripraviť nové spôsoby, ako vás nahú potešiť, vzrušiť, pripraviť viac rozkoše v posteli. Krásne naaranžovať milovanie, no a samozrejme to isté tak trochu očakáva naspäť. Ak si viete dávať darčeky na úrovni sexuality, vzrušenie stále žije. Ak sa milovanie zmení na partnerskú povinnosť, je to klinec do rakvy vášni. Potom už len ostáva nájsť spôsoby, ako ju zapáliť, alebo sa s túžbou vybrať, niekam inam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #milovanie #milenec #príťažlivosť

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....