Môj príbeh s orgazmom: Prečo ho už nemám?

Pred dvoma rokmi tu bol ako na bežiacom páse. No zrazu tu už nie je. Čo sa prihodilo?

20.11.2014 09:00
orgazmus, sex, milovanie Foto:
Keď sa príliš sledujem, zrazu to nejde.
debata

Slovo orgazmus Monika poznala. Dosahovala ho sama vo svojej posteli a svojimi dvoma rukmi. Kým jedna „čarovala“ na jej klitorise, druhá jej pomáhala. Orgazmus dosiahla za necelé dve minúty „snaženia“ a niekedy aj niekoľkokrát denne. „Boli dni, kedy som mala aj päť orgazmov,“ prezradila. Priznala, že to boli dni, kedy pracovala z domu a mala veľa pracovného stresu. Rýchly orgazmus ju vzpružil lepšie ako šálka čiernej kávy.

Keď stretla Michala, zrazu to nešlo. „Nikdy som s ním nemala orgazmus, ale on to vôbec neriešil. Nemusela som sa ani pretvarovať. Celý náš vzťah bol nanič. Zrejme mal predo mnou ženy, s ktorými to tiež nešlo, ale on aj tak reišil iba seba,“ povedala Monika ďalej. Keďže to bol jej prvý muž v živote, zľakla sa. A nechápala. Prečo jej to samej ide a keď je s mužom, odrazu to nejde?

V tom čase študovala a veľa toho čítala na internete. Aké-také odpovede na svoje otázky dostala, ale na jej vkus to bolo príliš komplikované. Michal nepatril k mužom, ktorého by mohla rukou viesť, ktorý by dokázal o sexe tak otvorene diskutovať, no hlavne, neprežil by, ak by sa mu zdôverila s tým, že ona z ich spoločného sexu vlastne nič nemá. Ešte trápnejšie by navyše v ich vzťahu bolo, ak by mu akokoľvek pomáhala. Prerušiť ho a začať sa sama hladkať, takéto „gestá“ v ich vzťahu absolútne nemali miesto.

Našťastie, prišlo k rozchodu. Hoci bol vzťah o ničom, Monika prepadla depresii, pretože v tom čase sa domnievala, že akýkoľvek muž v jej živote je lepší ako žiaden muž. „Hľadala som ho tak komplikovane, dlho som si naňho zvykala. Tolerovala som na ňom všetko okrem sexu. Kto príde ďalší do môjho života,“ pýtala sa sama seba aj svojich kamarátok, ktoré jej pomáhali toto ťažké obdobie preklenúť. Najmä myšlienka, že kým ona plače do vankúša, on už „obšťastňuje“ ďalšiu obeť, ktorej, možno na rozdiel od nej, robí aj orgazmy.

A práve v tom období nehľadania stretla Mareka. „On sa v mojom živote vyskytol. Spočiatku som ho nechcela. Nevedela som si s ním predstaviť sex, nepáčil sa mi, ako vyzerá. Nič sa mi na ňom nepáčilo, aby som to skrátila,“ zhrnula mladá žena. Tým, že nečakala, že z toho stretnutia bude vzťah, a už vôbec nedúfala, že bude s dotyčným dobrý sex, bola veľmi milo prekvapená. „Mali sme prvý sex akoby "na skúšku“ a bol výborný. Aj tak som si myslela, že do vzťahu to neprerastie," skonštatovala.

Na novom objekte sa jej nepáčilo, že bol príliš zaľúbený. Takmer jej nenechal dýchať. V tom čase však ešte netušila, že onedlho sa to celé obráti. A stalo sa. Kým si obaja užívali perfektný sex s orgazmom, o ktorom Monika mohla dovtedy len snívať, Marek ju mal lapenú, prestal sa snažiť a Monika ho mala odrazu radšej, ako on ju. Alebo sa jej to aspoň tak zdalo. O polroka sa dohodli na tom, že sa pokúsia splodiť potomka. Monike už bili biologické hodiny, chceli vyskúšať, či to aspoň pôjde.

A vtedy to celé skončilo. Radosť išla bokom. „Dávala som si záväzok, že to tak nebudem vnímať, že si budem sex užívať tak, ako doteraz, alebo viac, ale nešlo to. "Orgazmy odišli a všimol si to aj partner. Všetci mi hovorili, aby som sa na bábätko nesústredila, no odrazu to nešlo.“ Monika začala ešte viac surfovať po internete. Hľadala informácie, ako sa uvoľniť, no nepomáhalo jej to. „Sústredila som sa len na plodné dni, na to, aby sme boli v tie dni spolu, ráno som si merala bazálnu teplotu. Orgazmy odišli.“

Pravdaže, bábätko pre ňu bolo podstatnejšie ako nejaký orgazmus. Len ona ho vnímala odrazu podradnejšie, pretože pozornosť sústredila do jednej podstatnej veci. Horšie to bolo o to, že sa jej cieľ nedaril dosiahnúť. „Hovorí sa, že všetko je v hlave a ja som bola toho dôkazom.“ V tom čase prišla Monika o prácu. Vôbec s tým nerátalo, bol to škrt v jej rozpočte. „Vtedy som na bábo zabudla, prvoradá bola práca, veď hypotéku som musela zaplatiť aj nasledujúci a ďalší mesiac.“

Popri chodení na pohovory nič nestíhala a sex mala len raz. „Myslela som si, že to bude len taká rýchlovka, nemala som naň vôbec energiu.“ Vôbec tiež nerátala s tým, že otehotnie, pretože ešte ani necítila ovulačnú bolesť. „Ja fakt neviem, ako sa to podarilo. Ale v tú noc som nielenže mala po dlhom čase orgazmus. Ja som v tú peknú noc otehotnela, pretože môj partner išiel na mesiac do Dánska.“ Keď sa vrátil, super správu už tušil. „A orgazmy boli počas môjho tehotenstva takmer na dennom poriadku…“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #rozchod #sex #orgazmus #ovulácia #strata práce #pracovný stres

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...