Muž v znamení škorpióna: Chladný? Ale vášnivý!

Navonok chladný, vnútri však veľmi vášnivý. Každopádne však nepreniknuteľný.

28.10.2014 13:00
debata
Ilustračné foto. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión Ilustračné foto.

Dlhé debaty zaručené
Blahoželáme. Našli ste si inteligentného muža, s ktorým budú možné hodiny pri čaji s rumom… A baviť vás to bude rovnako o rok ako v prvý deň, kedy vás tento človek očaril. Možno najskôr svojím zovňajškom. Ak sa vám takýto druh mužov, ktorí sa potrebujú ku všetkému so zápalom vyjadrovať, nepáči, berte nohy na plecia, kým je čas!

Má rád prepych
Muž narodený v druhej polovici októbra či v prvej novembrovej má rád prepych, a to všetkých oblastiach života. Áno, on si dopraje, veď žije len raz. Hoci nie je narodený v ohnivom znamení ako baran, lev či strelec, povahu má výbušnú. A dokáže ňou obecenstvo poriadne raniť. S levom má niečo spoločné: Nerád prehráva. Čo majú však odlišné, škorpión urobí všetko, aby sa tak nestalo, raniť neváha. Mužov, ženy – všetko jedno.

Je čestný
Paradoxne, škorpióni patria do kategórie čestní ľudia. A takí sa najradšej obklopujú rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi, to je prirodzené. Ak chcete vedieť, ako na vás pôjdu, tak galantnosťou. Všetko, čo bolo kedysi na prvom rande bežné, použijú. Takže určite sa nečudujte, ak prídu na rande s kvetinou.

Čo si pomyslia…?
Jednou z dobrých čŕt tohto človeka je, že mu nezáleží, čo si o ňom ostatní šepkajú a to na vás urobí dobrý dojem. Konečne sa vymaniete z tej matkinej výchovy, ktorej záležalo len na tom. Škorpión vás povedie cestou a pomôže vám otvoriť dvere, ktorých ste sa báli len kvôli tomu, že čo si iní, preboha, pomyslia…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #škorpión #filozofovanie #prepych

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...