Odchádza z domu rozzúrený? A má chuť sa vôbec vrátiť?

Vzťah neznamená, že budete nonstop spolu. Doprajte vášmu drahému aj čas pre seba a kamarátov. Ocení to!

21.10.2014 09:00
hádka, rozchod Foto:
Správate sa priam šialene?
debata

Jasné, že chcete byť s ním od rána do večera! Najmä v rozpuku lásky je to celkom prirodzené. Ale s pribúdajúcim časom by sa vášmu drahému určite žiadalo stráviť občas čas aj mimo domu a bez vás. Neberte to osobne, netrápte sa, nekontrolujte ho. S úsmevom mu doprajte priestor iba pre neho a jeho kamarátov. Oplatí sa to! Prečo?

Muži neznášajú, keď sú obmedzovaní. Ani slzami, ani výčitkami a už vôbec nie hysterickými scénami. Ak mu vždy, keď ide preč, ponúknete hotové divadlo, odchádza z domu znechutený a celý večer má pokazený. Lebo myslí na to, aké „peklo“ ho čaká po návrate. Z posedenia s kamarátmi tak nemá nič. Alebo naopak, je taký rozzúrený, že sa opije v priebehu hodiny a následne vystrája kdesi vonku do bieleho rána. Len aby sa vám pomstil!

Nechcú, aby ste sa k nim správali ako matka. Oni vedia, kedy môžu ísť von aj na ako dlho. A dokonca vedia aj to, že nemusíte byť neustále po ich boku ako kontrolór či prísny dohľad. Nechajte ich, nech si urobia večer podľa svojich predstáv, neorganizujte im program, ktorý sa páči vám.

Policajt? Naozaj si myslíte, že tým najlepším spôsobom, ako uchrániť váš vzťah pred „tretími osobami“ je to, že máte prehľad o každom kroku vášho partnera? A tak ho po príchode domov okamžite začnete vypočúvať. Kde bol, s kým, čo robil, čo pil, ako išiel domov… Verte mu! Ukážte mu, že ste veľkorysá a dokážete mu dať slobodu.

Doprajte mu sladký návrat domov. Keď odchádza, zaželajte mu pekný večer a keď sa vráti, usmejte sa naňho s otázkou, ako sa bavil. Buďte príjemná a vnímavá. Partner ocení, že mu dôverujete, aj že mu doprajete trocha voľna či zábavy. Nemaľujte čerta na stenu, naopak, vždy myslite na to, čo budete robiť, keď sa vráti domov. Alebo hneď na druhý deň. A tešte sa na to!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #Sloboda #čas

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...