Pošvový med. Intímny poklad každej ženy

Je to pochúťka určená výhradne pre dospelých. Dokonca sa v zahraničí už skúmajú aj jeho liečivé účinky.

18.10.2014 08:00
lono, vôňa ženy, intimity Foto:
Mágia ženy sa skrýva v jej lone.
debata

Nie sú potvrdené, ale ak partnerovi doprajete každý deň dávku medu z vlastného lona, rozhodne na tom bude lepšie, ako keď budete stále tou, čo má prekrížené nohy.

Mágia ženskej pošvy

Ženská vagína je už od praveku symbolom, ktorý v mužoch rozbúcha srdce a to parádne. Mágia ženy sa skrýva práve v jej lone a zdá sa, že je v ňom omnoho viac, ako len nejaká mystika. Mužovi potešenie zo ženy prináša omnoho viac, ako len sexuálne vzrušenie.

Chuť ženy

Láska na prvé ochutnanie. Aj tak muž spozná, či našiel ženu svojho života. Nie je to prvá pusa ani prvý pohľad do očí. Vôňa partnerky je od pradávnych zvyklostí niečo, čo podprahovo mužovi našepkáva, či si vybral tú pravú, alebo len flirt na pár dní. Rovnaké je to aj s chuťou ženy. Práve to, či mu partnerkine lono chutí, alebo sa radšej orálneho sexu vzdá, hovorí, či s vami ostane naveky, aj keď bude okolo neho mnoho zaujímavých objektov. Mágia vagíny ho pri vás udrží.

Liečivý rozkrok

Skupina vedcov v San Diegu už dávno podrobila skúmaniu vaginálny sekrét a prišli k šokujúcim záverom. Pri sexuálnom vzrušení sa v ženskom lone tvorí doslova med. Zloženie, ktoré mužov lieči. Nie je totožné zložením včeliemu medu, ale má na telo údajne rovnaké účinky. Keby sa však časom ukázalo, že vedci sa aj tak mýlili, nie je zlé ponúknuť partnerovi „sladké raňajky“. Bude to pre neho skvelý štart do dňa. Nielen pre chuť a „zdravie“, ktoré mu dáte, ale aj pre hormóny šťastia, ktoré mu pri kontakte s vagínou zabezpečí vlastné telo.

Vylepšite si chuť

Vaginálny sekrét je osobitý pre každú ženu, ale isté veci možno ovplyvniť. Pomáha, ak budete jesť sladké ovocie. Banány, ananás, marhule, broskyne. Vtedy dostane vaginálny sekrét napriek svojmu jemne kyselkavému rázu sladší, až ovocný nádych. Skrátka nie je nič lepšie ak partnerovi chutíte. Potvrdia to všetky ženy, ktoré si radi vychutnajú pocit, že partner ich obšťastní jazykom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #chuť ženy #lono #pošva

+ Dnes si poriadne oddýchnite, vaše telo si zaslúži pokoj.
Vzdelanie berte ako investíciu do budúcnosti,...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...