Prečo sú milí chlapci predsa len super úlovok?

Vzťah s "cool týpkom" je málokedy to pravé orechové. Po čase si aj tak zvolíte inú možnosť.

16.10.2014 17:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
Je vás s ním krásne?
debata (8)

Iste, ženy priťahujú iné typy. Zlí, nepolepšiteľní chlapci, ktorí si robia, čo chcú. Sú neverní, večne sa potulujú s kamarátmi, majú plno sladkých rečí… No jedného dňa si väčšina žien predsa len povie, že stačilo. Nechcem po svojom boku „cool týpka“, ale muža pre život.

Toto sú dobré dôvody, prečo:

Dobrí chlapci nehrajú hry: Prečo? Lebo to nepotrebujú. Ak im na žene záleží, dajú jej to najavo. Prejavia jej lásku, obdiv, nepotrebujú sa hrať na nedostupného, obletovaného ani extrémne vyťaženého. Povedia „ľúbim ťa“ a nijako nekalkulujú, čo to znamená.

Dobrí chlapci neočakávajú, že o nich budete večne bojovať: Je to únavné. „Cool“ chlap má milión obdivovateliek, ktoré sa len „trasú“, aby sa dostali do jeho pozornosti. Iste, vy máte výsostné miesto, ale on vám dáva najavo, že nie je celkom isté a rozhodne nemusí byť navždy. A vy ste na nervy. Utápate sa, žiarlite, plačete, vyhrážate sa! A stále dookola! Dobrý chlapec je váš a vy ste jeho. Bodka!

Dobrí chlapci vám nespôsobia srdcový infarkt: Zlý chlapec občas „uletí“. A vy ho potom vidíte na niektorej zo sociálnych sietí pod parou a v objatí s neznámou polonahou kráskou. Bum! Rana ako z dela a rovno do srdca! Alebo vám dá zo dňa na deň zbohom, bez vysvetlenia, bez sĺz, bez čohokoľvek. Dobrý chlapec sa snaží, aby ste boli šťastná. Dlhodobo.

Dobrí chlapci s vami chcú všetko: Hypotéku, svadbu, deti… Kroky vpred berú ako samozrejmosť, nie ako vašu snahu navždy si ich pripútať. Cítia to rovnako ako vy, tešia sa, že spoločne niečo budujete. Plánujú a majú radosť zo všetkého, čo teší aj vás. Je to upokojujúci pocit, keď viete, že máte do budúcnosti pri sebe skutočného človeka.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #partner #zivot #dobrý chlapec

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...