Takéto dary mu radšej nekupujte!

Váš priateľ má narodeniny, meniny, alebo sa blíži vaše spoločné výročie? Chcete ho obdarovať, ale neviete, čím?

14.10.2014 13:00
črepníkový kvet, nevhodný dar Foto:
Muži a kvety? To asi nie...
debata

Veľa žien vraví, že nájsť vhodný darček pre svojho muža je “pôrod”. A pritom je to také jednoduché, veď ho už nejaký ten čas poznáte. Stihli ste zistiť, čo mu urobilo radosť v minulosti, či je za nápadité darčeky, ktoré v sebe obsahujú humor, či je skôr za dobrodružstvo, či mu stačí malé prekvapenie… Či má rád šport, má svoju obľúbenú značku alebo niečo zbiera.

Toto mu určite nekupujte:

Črepníkový kvet
Ženu zvádza kúpiť mužovi niečo, čím obdaruje vlastne seba. Zabije tak dve muchy jednou ranou. To mu ale radšej kúpte osobnú váhu, ak sa o seba stará a chodí do fitnescentra. Budete sa na ňu môcť postaviť aj vy. Ale črepníkový kvet? Dostane ho ako za trest a ešte sa vám bude musieť usmievať nasilu do tváre. Ktorý muž by si taký darček prial…

Víkendový pobyt
Ak vaša polovička vyslovene nezbožňuje wellness, bazén alebo pobyt na horách a nevyžíva sa v turistike, asi ho veľmi nepoteší víkendový pobyt v takomto prostredí, ktorým vy len chcete docieliť, aby ste boli viac spolu. Pouvažujte nad tým. Pri takomto darčeku je lepšie vopred vyzistiť, či by sa mu také niečo páčilo. Nech sa ho na to najprv napríklad spýta mama.

Kravata
Ak nie je zberateľ kvalitných kravát, aj keď ich potrebuje a používa, radosť mu neurobí. Môže preňho znamenať ako pre vás biely nezapísaný zápisník. Potrebujete ho, veď si zapisujete… Ale nič špeciálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #darček #víkendový pobyt #črepníkový kvet #kravata

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...