Byť dobrou v posteli nemusí byť výhoda

Kvalitu sexu muži často hodnotia podľa kvalít partnerky. Chcú mať v posteli dračicu, čo im vymetie plachty.

13.10.2014 09:00
pár - posteľ - milovanie - predstieranie orgazmu Foto:
Excelentné výkony v posteli nemusia byť len na úžitok.
debata

Rovnako však chcú zažiť aj trojku, aférku s tínedžerkou a množstvo ďalších zážitkov, ktoré sa hodia k pivu, ale v realite pred nimi radšej stiahnu chvost. Práve toto je aj prekliatie žien, ktoré sú posteľnými olympioničkami.

Príliš dobá, príliš sexi

Krása a fyzická príťažlivosť do veľkej miery ovplyvňujú kvalitu sexuálneho zážitku. Ženy vyzývavé a na prvý pohľad dračice, sú objektom pohľadov a túžob na ulici. V praxi však muži majú strach osloviť krásky, ktoré sa im zdajú príliš vzdialené, aby ostali s nimi dlhšie ako na kávu. Preto je mnoho pekných a sexuchtivých žien single, alebo s mužmi, ktorí nemajú záujem o príliš dlhé vzťahy.

Učiteľka sexu

Dozvedieť sa niečo viac v sexuálnej praxi je lákavé. Pre tínedžera, ktorého zrelá žena svojou vášňou doslova pohltí. Lenže sexuálne nadaná žena pre muža vo vyššom veku predstavuje výzvu, pri ktorej ho chytá komplex menejcennosti. Muži chcú byť vo vzťahu aj posteli dominantnejšími postavami. Ak sa aj po pár ukážkach dobrého sexu cítia v pozícii začiatočníka, nie je to práve dôvod, ktorý by ich motivoval. Dokonca mnohí muži opustia sexuálne zdatné partnerky len preto, aby si objekt, nad ktorým budú môcť plakať, že je ako drevo.

Veľa sexu

Stále sú muži v spoločnosti považovaní za pohlavie, ktoré vyžaduje sexuálne radovánky, zatiaľ čo ženy bolí hlava. Skóre sa však nebezpečne dorovnáva tým, ako ženy objavujú a vylepšujú svoju sexualitu. Mnoho žien sa preto od partnerov dožaduje sexu aj vtedy, keď oni práve nie sú naladení. Muž sa pri sexuálne zdatnej partnerke prestáva stávať výsostným iniciátorom a toho sa mnohí skutočne zľaknú.

Strach z opustenia

Dobre sa poznajú a vedia, že ak im to v sexe neklape, radšej idú hľadať nové lono. Preto majú podvedomý strach, že pokiaľ sa v sexe nevyrovnajú ženským praktikám a túžbam, budú tí, čo dostanú parohy. Preto radšej sexuálnu mršku nechajú iným a oni sa uspokoja so ženou, ktorá intenzívnejšie zaberá v domácnosti ako v posteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #posteľ #kvality #dobrá v posteli

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...