Uf, to sú ťažké momenty bez chlapa po vašom boku!

Single život dá človeku občas zabrať.

10.10.2014 09:00
smutná žena Foto:
Nebojte sa, váš stav nebude trvať večne.
debata

Ak ste single, zaručene prídu momenty, kedy vám bude bez chlapa smutno… Alebo, kedy vám naozaj bude chýbať jeho opora či obdiv. Ktoré momenty vás môžu nepríjemne prekvapiť?

Drzý predavač v obchode pre kutilov?

Neviete, aký klinec potrebujete do vašej steny? Alebo ako namontovať novú lampu? A tak sa pýtate v obchode, kde nakupujete. Pohľad predavača hovorí za všetko, navyše má nemiestne poznámky. Iste, aj sama ho môžete poslať „do čerta“ alebo sa naňho ísť sťažovať. Ale keby bol po vašom boku poriadny chlap, to by bolo iné jednanie.

Ležíte chorá v posteli

Nemáte dosť síl, aby ste z nej vyliezli a uvarili si čaj, nieto ešte čosi uvarili. A vlastne, v chladničke nič nemáte, bolo by fajn zbehnúť do obchodu. A v pamäti ešte máte celkom jasný obrázok, ako vás počas choroby „obskakoval“ vás ex. No, čo… Zavoláte kamoške, nech sa u vás zastaví po práci.

Nikto s vami nezostane hore do polnoci, aby vám zablahoželal k narodeninám

To zamilovaní robia… Ale keďže ste sama, môže sa vám zdať narodeniny celkom smutnou udalosťou. Žiaden ranný bozk či slávnostné raňajky do postele. Nevadí! Veď to nebude trvať navždy!

Vaša gynekologička sa vás netaktne opýta, prečo otáľate s dieťatkom

„Dieťa nemám mať s kým“, máte na jazyku. Nemáte muža, ktorý by vás netrpezlivo čakal pred ordináciou, aby sa dozvedel, že ste v tom. Áno, niečo také by ste si priali, najmä keď po vás ide do ambulancia žena s tehotenským bruškom. A asi o desať rokov mladšia ako vy.

Kúpili ste si super sexi spodnú bielizeň

Neodolali ste saténovým kúskom, boli perfektné. Večer si ich skúšate pred zrkadlom a musíte neskromne priznať, že vyzeráte skvelo. A zároveň smutne skonštatovať, že sa nemáte pred kým predviesť. Nikto nebude vzdychať, aká ste krásna a sexi…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #partner #osamelosť #samota

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...