Muž v znamení váhy veľmi rád flirtuje

Októbrový muž by sa dal charakterizovať aj ako "všade bol a všetko vie". Nebude otázka, na ktorú by nemal svoju odpoveď.

06.10.2014 09:00
váhy, znamenie váhy Foto:
Muž v znamení váhy.
debata

Všade hľadá logiku
V prvom rade bude všetko racionalizovať. Aj jeho vzťah bude musieť mať logické zdôvodnenie. Medzi jeho plusy však patrí to, aký vie byť občas milý. Budete mať okamžite chuť rozmyslieť si prípadný rozchod, ktorý ste mali v pláne. Zvlášť, ak ste už mali dosť jeho „tvrdej hlavy“.

Zvádza jedinečne
V zvádzaní dievčat a žien je muž v znamení váhy skutočne „jedinečny“. Baví ho na tom len to zvádzanie. Ak mu žena neodolá, nastane z jej strany peklo. A veď možno aj z jeho. Čo ďalej? To si totiž nepremyslel. Každopádne, to už preňho nebude taká veľká zábava! Muž v znamení váhy si bude musieť všetko dobre premyslieť a v hlave bude mať poriadny guláš.

Veľmi nestáli
Práve kvôli záľube zvádzania sa váhe ľahko stane, že sa zapletie s viacerými ženami naraz. Jednu zvádza, kým druhá už podľahla, tretej sa práve odmlčal, lebo už nevie „čo s ňou“ a na štvrtú si ešte len robí zálusk. Jednoducho, muži v znamení váhy sú veľmi nestáli muži. Lenže, či sa s tým nejaká žena vie vôbec vyrovnať…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie Váhy #zvádzanie #nestálosť

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...