Uloviť chlapa v partii? Má to aj výhody

Za fajn chlapom nemusíte chodiť ďaleko, stačí sa poobzerať okolo seba.

29.09.2014 17:00
priatelia, partia ľudí Foto:
Bola by veľká škoda prísť o takú partiu...
debata

Máte veľkú partiu? To je skvelé! Pretože okrem iného je to zoskupenie, kde si môžete nájsť chlapa pre život. Randenie s niekým z partie má svoje výhody.

V partii sú ľudia, ktorí vám „sedia“. A je jasné, že aj tí si z času na čas privedú kamarátov, ktorých nepoznáte. Len tak, povedzme, na skúšku. A tu sa ponúka skvelá možnosť zoznámiť sa s fajn mužom a ani sa pritom veľmi „nenabehať“.

Ak ho spoznáte v partii, nemusíte mať strach, že by sa vašim kamarátom nepáčil. Odbúrate tak problémy so zdĺhavým zoznamovaním sa a vysvetľovaním kto je a čo robí.

Ak ho až tak dobre nepoznáte, môžete sa naňho opýtať niekoho z partie. A určite sa dozviete, čo potrebujete. A aj základnú vec, či je vôbec voľný.

Padol vám do oka? Stretnúť ho nebude až taký problém, ako by bol s úplne cudzím chlapom. Jednoducho zorganizujete veľké stretnutie celej partie v krčme a budete sa tešiť na jeho príchod.

Randenie s niekým z partie má však aj menšie úskalia

On vám síce padol do oka, ale vy jemu nie. Trocha ste sa strápnili a teraz je vám hlúpe ukázať sa mu na oči. Keďže ste v jednej partii, asi bude pomerne náročné vyhýbať sa mu dlhšie ako týždeň.

Ešte väčší problém nastane, ak vám vzťah nevyjde a on vás pošle k vode. Len tak sa zrazu opäť naladiť na kamarátsku vlnu nebude až také ľahké.

A čo v prípade, ak sa mu zapáči niekto z partie? A vy sa na to po rozchode budete musieť dívať a tváriť sa, že ste „nad vecou“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #kamarát #partia

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...