Pravidlá na dosiahnutie spoločného orgazmu

Ak chcete v živote dosiahnuť úspech, potrebujete sa vyzbrojiť základnými pravidlami. Inak to nejde ani v posteli.

26.09.2014 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Hovorte otvorene ako má partner postupovať, ako vás môže stimulovať.
debata

Orgazmus je síce super, ale ten spoločný je skutočne úspešným zavŕšením partnerskej rozkoše. Existuje niekoľko zásad, vďaka ktorým už nemusíte pri vyvrcholení ostať „sama“.

Pripravte si podmienky

Niektoré ženy nedokážu mať jednoducho dobrý sex, ak majú kuchyňu plnú riadu, alebo za chrbtom kôš špinavej bielizne. Preto nájdite vo svojom živote momenty, ktoré vám zabraňujú dokonale sa uvoľniť. Bez toho sa nielenže ťažko sústredíte na vlastný orgazmus, ale zladenie už bude niekde úplne nemožné.

Spoločná poloha

Na ženský orgazmus samozrejme funguje jazdecká poloha. Sexuologička Laura Berman však hovorí, že na dosiahnutie spoločného vyvrcholenia sa unikátne hodí poloha 69. Je asi najintímnejšou zo všetkých polôh, ale zároveň dáva priestor na prispôsobenie rytmu a intenzite stimulácie. Všetko je mierne intuitívne, riadite sa len vzdychmi a rečou tela vášho partnera. Občas zrýchlite, spomalíte, počkáte sa a spoločne explodujete.

Moment prekvapenia

Sex v obvyklých farbách, tónoch, vôňach, to je častý kameň úrazu. V každej dvojici tepe túžba po milostnom prekvapení. Dosiahnete ju jednoducho. Prekvapte sa navzájom. Medzi časté ženské aj mužské fantázie patrí trocha pritvrdenia. Skúste k milovaniu drsnejšiu muziku. Má dobrý rytmus a vie byť naozaj stimulujúcou k tomu, aby ste obaja dosiahli vyvrcholenie v tom správnom momente. Muzika od Five Finger Death Punch sa ukazuje ako nesmierne orgazmická.

Spravte to po svojom

Určite viete, v ktorej polohe sa dostanete k orgazmu čo najrýchlejšie. Muži ale vedia vrcholiť takmer pri každej polohe, takže žiadne strachy, že to nestihne.

Komunikujte

Vôbec sa nemusíte cítiť hlúpo, ak si poviete do očí, že sa idete snažiť o spoločný orgazmus. Sami sa môžete preto stimulovať, hovoriť otvorene ako má partner postupovať. Bude to zmena, ale dobrý sex si zmenu sám žiada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #orgazmus

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...